Det här blir ett långt inlägg känner jag...

Fredags:
Va i skolan, höjdpunkten va frisörlektionen då vi fick tvätta varandras hår och fixa det. As roligt faktiskt ! Så himla skönt med huvudmassagen när den andra schamponerade än. Sen fönade vi håret och sånt. När vi slutade gick jennifer,hanna och jag till fiket och va lite onyttiga. Köpte en stooor skit god bulle och lite godis. Sen åkte jag hem och packade.

När vi kom till släktträffen satt alla och åt..så vi joinade dem. Sen hände det inte så speciellt mycke mer den kvällen. umgicks med släkten, fanns en massa som jag aldrig hae träffat förut. Jag tror att vi va ungefär 57 stycken släktingar och 12 hundar.

Just det, vi bodde sjukt fint ! Vid vattnet, fanns en brygga och en flotte, en massa roddbåtar och kajaker. Det va skit fint där !

Lördag:
Gick upp klockan 12, är det helg så är det. Alla va såklart uppe redan..jag åt frukost, socialiserade mig lite. Sen blev det lunch..sen hände det en massa småsaker under dagen men jag hoppar direkt till kvällen istället ;)

På kvällen fixade vi oss lite smått..sen blev det släktfoto, fast i delar. Vi va ju på mormors del såklart. Sen fick vi vår bordsplasering och jag fick sitta vid barnbordet....hahaha ! Inte schysst, gränsen gick tydligen vid 16..härligt ;) Men det gjorde inte så mycke..jag klarade mig. Maten va väldigt god, grillat kött av olika slag, potatissallad och lite sånt gott.

Efter maten gjorde vi en massa andra saker, vad man ville. Jag och några av barnen gick till bryggat och fångade maneter haha. Så äckligt men ändå roligt. Efter ett tag åt vi efterrätt men då satt alla vart de ville. Då fick jag sitta vid "vuxenbordet" haha ;)

Sen blev det jävligt mörkt vid typ 9 tiden. Då började alla småbarn droppa till sängs och vi blev färre och färre. Vid typ halv 12 gick jag och simone till vår stuga för att sova. Jag va skit trött ! Hade ju hållt igång hela dagen, alla va as trötta fast än klockan inte va mycke alls.

Söndag:
Gick upp vid 11, duschade och åt frukost. Sen gjorde jag lite andra saker..orkar inte berätta. Men jag va iaf med släkten såklart. Efter tag blev det lunch och sen började de flesta åka hem. Även vi. På vägen hem kalasade vi på en massa chips och ostbågar medans jag läste ur frisörboken (läxa) Väl hemma har jag inte gjort så mycket.

Det va min helg i korta drag ;) Det va skit bra där borta, det gick alldreles för fort ! Kunde ha stannat mycket mycket längre.

Kommentarer
Postat av: simone

vafan du glömde att jennifer trilla i!

2009-08-31 @ 10:49:02
Postat av: louise

just det..helvete

2009-08-31 @ 15:49:44
URL: http://friibergs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Well du kan ju berätta det under någon annan livstid

2009-08-31 @ 19:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0