Cayenne, både katt och affär

I'm back !
Mamma köpte en jacka till mig från cayenne, ska lägga upp nån bild på den vid nåt annat tillfälle. Orkar inte nu..sen gick vi till zoë och kollade på skor. Hittade ett par snygga converse men de fanns bara i storlek 37. Här

kommer man med storlek 39 liksom..inte bra. Jaja, jag gick iaf inte hem tomhänt :) Jackan kan man ha både på hösten och vintern :) as braao ! Adios

 


 












Min misse Cayenne :)


Kort kort

Häjhäj !
Kom hem från skolan för en stund sen. Jag, malin, hanna och tea har haft det skit roligt idag ;) härligt härligt !
Men nu ska jag åka till ringen och träffa mamma, ska se om jag hittar nån jacka till mig :) Adios !

Godmorgon !

Försov mig idag, så åker senare till skolan. Till nästa lektion, 09.40.
När jag vaknade så föll jag typ på att spy eller nåt, jätte obehagligt ! Men jag slapp, fyfan vilken tur..typ det värsta som finns. Aja nu ska jag byta om, adios !
  
Bilder från sthlm marathon


Söndag

Godnatt alla där ute ! Ska upp och spela match imorgon, sen blir det golf ! :) adios !
 


Bilder från kvällen


Fotona på jennifer gick ut på att det skulle se ut som att hon var ensam utan vänner...






Med Simone

Med Christoffer

Med Adam

Med Jennifer

Med Pernilla

Med farmor



Med Jennifer

Med farmor

Med Marina och Tobias

Med en del av släkten


Nu sitter Jennifer i mitt rum medans jag skriver det här..scary..


PRIS: 125.00 SEK

PRIS: 195.00 SEK



PRIS: 195.00 SEK


PRIS: 195.00 SEK

Adios

Nu har jag fixat mig så snart ska vi åka !


 
Hörs imorgon eller när jag kommer hem ! puss"

Gud vad jag älskar när viktor gänger sjunger !! Från konfirmationen :)


Lördag

Halloo !
Igår va jag skit stressad i slutet av skoldagen. Vi hade frisörteknik och jag fick skynda mig så jävla mycke för att bli klar, men jag hann och fick bättre betyg än förra gången..konstigt nog. (Vi satte upp curler/spolar)
När lektionen var slut så kände jag mig lika stressad en lång stund..skit jobbigt ! Vid bussen mötte jag felix som hade stått där i 20 minuter haha, vi åkte till gamla stan en liten stund. Sen åkte jag hem för att fixa mig inför träningen.

Efter träningen duschade jag i hallen och sen åkte jag till mälarhöjden där jennifer mötte upp mig. Vi gick hem till henne och åt tacos och godis medans vi tittade på film. Kommer inte ihåg vad filmen hette just nu..jaja, bra va det iaf. Sen följde hon mig hem, då va klockan 20 i 2 tror jag...eller jag kommer inte ihåg haha !

Idag ska jag till farmor, dit kommer släkten. Vet inte vad vi ska göra, grilla elle rnåt tror jag. Skoj skoj ! :) Adios !

Jag,julia och fighterlinnea ;)

Veckorna går så fort ! gaaaalet

Häjhäj !
Idag va jag först i skolan, slutade halv 11 som vanligt. Då gick jag, tea och sandra till nacka forum. Där åt vi på burger king och sen gick vi lite i affärer. Sen åkte jag hem, fick springa till bussen och sen från skanstulls tbana till salongen sen. Började ju praktisera idag och jag hade så jävla bråttom !

Det va helt okej hos frisören, de som jobbar där är trevliga och snälla. Jag gick runt och gjorde en massa saker, och stod upp från klockan 1 till 6. Gissa om jag har ont i fötterna...fyfaan !!

Klockan 6 åkte jag hem och åt + bytte om. Sen åkte jag till liljeholmen, skulle träna. Då va klockan 7, tuben skulle komma om 10 minuter och det tar ca 20 minuter att åka till skhlm. Träningen började klockan kvart i 6 och slutar 8. Så istället för att åka till träningen så tog jag tvärbanan tillbaka hem igen. Skulle bara hinna träna i typ en halv timme..kändes riktigt onödigt.

Mamma och pappa kom nyss hem med pizza och nu ska jag plugga, adios amigos !


I'm back !

Nu har jag kommit igång med bloggandet igen känner jag, nu har jag lust att skriva och har faktiskt nånting att visa/berätta. Mest visa just nu..eftersom att jag inte har några pengar för tillfället och är otroligt shoppingsugen. Så om jag inte kan köpa det så kan jag väl få drömma lite ? ;)

Jaja nu ska jag duscha, sen ska får vi se vad jag gör..sova bör jag ju så klart göra, menmen..man sover i graven ;) Adios !


Avslutar bara med en sjukt söt klänning/tunika !


Varför blev jag plötsligt så shoppingsugen ?


Cocoo.se



Supersmarrigt cupcake halsband, Mums !
195 sek


Ljuvligt smaskigt cupcake halsband ! FAVORIT
245 sek

Härligt färgsprakande halsband med gnistrande rosa glasspinne med chokladtopping!
195 sek


Underbart halsband med härligt glaserad smaskig donut!
195 sek


Cocoo.se


Sitter just nu och kollar runt på cocoo.se är helt galet kär i sidan ! SKulle vilja klicka hem allting, så sjukt söta smycken ! Synd bara att man inte har pengar till det just nu..usch jag som vill ha..har hittar två favoriter, eller egentligen har jag en massa favoriter. Men jag har valt ut två stycken som jag ska visa nu ! :)

halsband med fågel i öppen bur
295.00 SEK

dubbelradigt brunt nit-armband
195.00 SEK

Skulle passa bra just nu..


Ingen träning idag, yääh !

Hola !
Kom hem från skolan för ett tag sen, himla dåligt väder det har varit idag..men dagen har varit ganska bra ändå. Först hade jag och hanna en redovisning på frisörtekniken, gick ganska bra. Så mycke lättare att prata inför min nya klass än vad det va i min förra i grundskolan. Efter det hade vi lunch, god mat för en gång skull !

På rasten gick vi till cafét och köpte godis och cola. Sen skulle vi klippa ! Det gick väldigt bra och det är så roligt ! Men jag får kramp i mina fingrar..inte fringrarna som jag håller saxen i, utan den andra handen. För man håller ju i håret med andra handen, spänner den så mycke så får kramp. Sen har jag ju nåt konstigt med mina fingrar..de som känner mig vet vad jag pratar om. Så svårt att förklara ;)

Saxen som vi klipper med är så sjukt jävla vass och plötsligt ser jag hanna, som klipper snett framför mig. Hon trycker sitt finger mot handflatan och det är en massa blod i handen. Hon hade tappat sin kamm, så hon skulle ta den i luften när den föll. Då råka hon hugga sig själv i handen med saxen. Hon blev typ svimmfärdig..fick sitta ner ett tag. Synd om henne...men hon är så klumpig ;) haha !

Ikväll ska jag hem till malin, hela laget ska dit. Skoj skoj ! Adios ;)

hejhejhejhej

Godmorgon !
Fyfan vad jag är trött..usch, vill egentligen bara somna om. Men ska gå mot bussen om ca 45 minuter. Så dags att klä på sig och fixa sig lite ? Fan vad jag inte orkar..men jaja, let's do this !

Jag och Juliöö

Hahaha kan inte sluta skratta !


hoho


Tydligen sjunger ungen på mandarin eller kinesiska..det förklarade saken

Va sööööt !


Hola amigos !!!

Heej !
Har som sagt tappat glöden, orkar inte skriva..har inget kul att säga. Istället har jag gjort en massa andra saker.

Har pluggat mycket
Sovit mycket
Varit med kompisar
Och en massa annat roligt ;)

Just det ! Jag träffade en gammal kompis från grundskolan nyss. Va bra kompis med henne i 6an, men hon bytta skola till 7an så har inte träffat henne sen dess :) Det va lite kul att träffas igen !

Lilla jag slutar halv 11 på torsdagar, det är därför jag skriver nu...smart ! ;)

Länge sen sist ! haha


Ajdå...


Adios amigos snart drar jag till skolan

Godmorgon !
Jag har iof varit vaken i typ en timme, men jaja. Skola idag...uuuuuh orkar inte. Jag vill sova bort hela dagen, orkar inte. Men ikväll blir det kul, nånting att se fram emot ? :) <3

så bra :)


Frisörset - 1500 kr (värde 3500 kr)


Ful väska som allt ligger i när det inte ligger i skåpet.

Väska man har runt magen när man klipper, har saxar och kammar där. + en påse som väskan ligger i

Kappa

Vattenspruta, stora clips, små clips, kommer inte ihåg vad de där pinnarna heter..men man använder iaf dem när man rullar spolar

Sax, effileringssax, kniv och rakblad

Vertikal (en remsa med hår) riktigt hår, ser precis ut som mitt faktiskt. och en borste som man borstar bort håret i nacken med. Kommer inte ihåg vad den hette..


Sen fick vi en hårfön, plattång och en locktång, men dem orkade jag inte ta med mig hem.

hola hola hola hola

Hola !
Idag fick vi vårat frisörset, om jag orkar så kan jag ta kort på allt snart, är så sjuuuukt mycke grejer ! SÅ kanske orkar fota allt senare. Borde plugga till prover i frisörteknik på måndag..men orkar inte.
Har inte pluggat ett skit...borde verkligen..men jag gör nog det på torsdag, är upptagen imorgon och på fredag nämligen. Aja that's all from me...yeeeah !

Godmorgon

Helvete vad trött jag är..!
Kom nyss ut från duschen, kunde somnat där..är riktigt trött, men så går det när man går och lägger sig vid halv 2. Fyfan..kändes värt att vara vaken då, men nu känns det så jävla pissigt för jag är riktigt trött. Aja slut p åskit snack, adios !

:)

Ja jag lever..!
Jag har sååå ingen lust att blogga just nu, har inte haft det de senaste dagarna. Ledsen, men det kanske dröjer ett tag innan jag skriver, eller så gör det inte det. Vi får se helt enkelt :) adios amigos !

I'm back

Hallå där !
Igår krånglade datorn skit mycke så orkade inte försöka fixa den...alltså blev det inget bloggande. Men igår satte jag på filmen "patrik 1,5" och åt ben&jerrys halfbaked. Sen satt jag och pratade med ullis i kanske 2 timmar eller nåt..sen kollade  jag på "she's the man" på kvällen. Hade en riktigt tråkig fredagkväll faktiskt..! Aja idag ska jag sova hos julia, heejdå !

Så gulligt !


sova time

Herregud jag är så grymt trött..vill verkligen sova, så ska nog göra det en liten stund..godnatt !

Älskar låten och videon :)


sovasovasooooova

Aloha !
Idag vaknade jag sent sent..försov mig..fyfan. Bestämmde mig för att stanna hemma istället, har bara två lektioner på torsdagar ändå. + att jag inte ville komma det minsta försent för det är skit viktigt att inta ha nån ogiltig frånvaro. Så pappa sjukanmälde mig och jag somnade om. Vid typ 11 åkte jag till skanstull och gick till studio81. Skulle ju prata om praktik och jag fick praktikplats där !! :D wohoo!

Efter det gick jag till mammas jobb, dagis. Har varit där hela dagen alltså. Helt okej kul, när hon hade rast gick vi till coop och köpte lite småsaker som jag ska ha i skolan. Eftersom att man alltid är hungrig där så blir man trött och seg.

Om en timme ska jag åka till träningen, va ganska länge sen jag tränade..en vecka hehe..Heejdå !


En dag en dag

Haluuu !
Imorse försov jag mig lite, men jag hann iaf. Missade iof den första bussen, men den andra kom nån minuter efter så det va lugnt. Å andra sidan gick jag sova längre. Jag hade inte bråttom direkt, men jag gillar att ha väldigt mycket tid på mig.

Skolan va tråkig idag, jag va trött som vanligt. På lunchrasten satt vi i fiket och drack cola och åt japp tror jag att det heter...humm..Sen satt vi bara vid frisörerna som vanligt och tog det lugnt. Så himla skönt där.

Efter vi hade slutat så ååkte jag och sara in till skanstull. Hon gick till hennes farmors jobb och jag gick till studio81. Men när jag kom dit skulle jag fråga efter anastacia...hehe jag frågade efter angelica. hahah hade glömt bort namnet, bara liiiite pinsamt ! Men hon hade ledigt, smart att hon inte sa det på mailet. Men hon skulle komma tillbaka imorgon klockan halv 11 och då slutar ju jag skolan så det blir perfekt.

Sen mötte jag sara, vi va hos hennes farmor en stund. Sen mötte vi upp min mamma som tog ut pengar till mig. Sen gick sara och jag å åt kebab. Efter det åkte vi hem.

Nu är jag trött som faaan ! Heejdå :)

Blir tröttare när jag kollar på bilden..

Nu ska jag ta bort mitt smink och borsta tänderna..även fast jag har "sovmorgon" till 08.50 så blir det en jävligt tidig morgon som vanligt. Har ställt klockar på 6, lär väl gå upp vid halv 7 då eller nåt, hatar morgonar..eller hur det nu stavas ;) Aja dags att sussa, börjar bli lite trött. Godnatt, hörs kanske imorgon innan jag drar till skolan !

Herregud !

Du måste skämta med mig ! Jag smäller av..hahahaha !
Kolla på hela..hemsk jag vet, men jag va tvungen..!

Grattis grattis

Grattis till jennifer som tog körkort idag !!!! :D

:)

Nu är jag lite glader :) Fick ett mail från studio81 om praktikplatsen jag ansökte. Jag skulle komma förbi imorgon och presentera mig, då får jag hålla tummarna för att jag får en plats :) Hejdå nu ska jag faktiskt gå...

tema blått

Hejsan hejsan !
Hinner inte skriva så mycket just nu, har iaf duschat och fixat mig precis. Ska gå till bussen om typ 20 minuter, sen till skanstull där jag ska möta simone. Sen åker vi tillsammans hem till naoh. Det va allt från mig, adios amigos !


Vaken..tyvärr

Godmorgon !
Idag är en sån där dag då man vill ligga i sängen hela dagen och bara sova bort dagen. Men icke sa nicke..här ska vi till skolan och ha frisörämnet hela långa dagen. Sen ska jag och simone hem till Noah som ska ha partaj. Men nu måste jag gå och ta lite frukost och ta det lite lugnt. Min buss från sköntorpsplan kommer 08:18 så jag har hyffsat mycke tid på mig. Ha en bra dag ! Adios amios :)

Fyfan vad trisst..godnatt

Lovar du att vara ärlig? Okaj
Du heter: Louise Friberg
Smeknamn: Lurpan..
Låt som när du är ledsen sörjer till: Lovestory, väcker minnen..och en massa andra lugna låtar
Beroende av: mycke
Vad tycker folk om dig: You tell me..
Stämmer det: Gaalet hörru..
Vad får du oftast komplimanger för: mina vaaaackra ögon
Vad säger du för att imponera på någon: Jag är gangster...säger vi
Hur imponerar man på dig: Säger att man är gangster..hahah nej men mycket kan imponera
Brukar du skratta för dig själv: Japp
Vad står det i ditt senast inkomna SMS:" -.- det verkar som du har annat att göra så jag låter dig va"
Var bor du: Gullmarsplan
Trivs du där: Joorå
Äger du några converse: Naje
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: nope
Är du allergisk mot något: katt,pollen,gräs,dammkvalster + lite till
Hur svarar du i mobilen: "aa det är louise" haha så fult om man tänker efter...men bara en reflex
Antal timmar sömn inatt: Vet inte..tog inte tid hoho
Brukar du komma i tid: för det mesta..förutom nör det är träning haha
När mår du bra: när folk är roliga
När blev du fotad senast: i helgen
Hur känner du dig nu: tråkig..lite trött
Vanligaste färg på dina kläder: svart,vitt, grått..trååkigt mihi
Vad tycker du om fötter: blä
Vad saknar du: Spanien
Hade du en bra kväll igår: jorå, den funkade
Favorit dryck på morgonen: helst ingenting
Rakar du benen: si
När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag blir trött = sent
Är du blyg: ibland, ibland inte..oftast inte
Sysslar du med någon idrott: jaop
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nae..eller kanske
Har du spytt offentligt: tror inte det
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: vem vet..
Är du nöjd med ditt liv: ganska så
Är du bortskämd: nepp
Vad gör du i morgon: är i skolan, sen ska jag på "blå fest" :)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: AJ DONT KNÅÅÅÅW
Vad längtar du till: MaLoJuHa kvällen
Har du bra vänner och äkta vänskap: jaop :)
Vad använder du för schampo: olika
Hur gammal är du: 16
Tycker du om någon just nu: Vet inte..nae
Gröna eller röda äpplen: röda
Gillar du golf: jaaa :D
Vilken tid gick du upp idag: halv 7
Har du sovit i din egen säng inatt: jupp
Har du strumpor på dig nu: aa
Är det okej att gråta: självklart
När grät du senast: kommer inte ihåg när och vad det va för just nu..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: mycket ! ÅKA TILL SPANIEN
Bär du glasögon eller linser: Finns det ingen annat alternativ...?
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja ? hoho hihi
Har du piercing: 2, öronen
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: nån vacker dag.
Solar du ofta: typ aldrig
Är du bra på att laga mat: nej, verkligen inte
Är du flygrädd: lite
Hur vig är du: ringrostig
Är du musikalisk: njä
Vad dricker du helst när du är törstig: beror på vad som finns..
Vilken är din favoritglass: ben&jerrys-halfbaked...tror jag iaf
Tror du på ett liv efter döden? jag vill göra det...lite faktiskt..
Tycker du om sushi? Ingen aning..aldrig smakat..ser så äckligt ut, blääh
Vad äter du helst när du ser på film: onyttigheter
Har du tandläkarskräck: nepp
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll
Vilken ögonfärg har du: blåa
Har du någon gång gråtit dig till sömns: japp
Biter du på naglarna: neje
Röker du: nepp
Hur ofta tränar/motionerar du: 4 dar i veckan
Senaste låt du hörde: Dave Days - lollipop


RSS 2.0