den va ändå god !

Fick tråkigt nyss så tog en promenad till 7eleven och köpte lite ben & jerry's. Fick bli cheesecake brownie den här gången och jag måste säga att de andra jag har ätit har varit mycket godare !

Jag lever

Hola !
Dåligt med uppdatering idag, ledsen. Men jag har varit hos hanna hela dagen, vi har fixat bellas present. så jäävla bra ! :D men tänker som sagt inte säga vad det är för något. Hon kanske läser det här..haha men det blev rikigt bra iaf !

Nu ska min syster ha en massa folk här..kul kul. Jag kommer hänga på mitt rum hela tiden haha ;D Men funderar på att springa bort till 7eleven och köpa ben & jerry's...så jag har nånting att göra. Men jag vet inte..får se hur det blir med det ;) Adios amigos ! Ps jag får flera läsare varje dag, jippi !! :D

Såååå himla gulligt ! :')


nörd katter !!

Godmorgon !
Min natt/morgon har varit ett helvete rent sagt. Jag sov i mina föräldrars säng inatt, för dem är inte hemma och katterna kan typ inte sova om det inte är någon som ligger där. Så jag stängde dörrarna till sovrummet och somnade med katterna. Sen vaknade jag klockan halv 4 av att dem ville ut. Så jag släppte ut dem, men då börjar dem hoppa på dörren till mitt rum för att komma in där istället. Så jag fick springa upp jätte många gånger och ta ut dem från mitt rum. SKIT JOBBIGT !! Tillslut orkade jag inte med dem så jag la mig i mitt rum och somnade där.

Sen vaknar jag vid kanske 11 eller nåt av att dem hoppar på min dörr igen !! gaaah jag hatar dem ibland..låt mig sova !
Men nu är jag iaf uppe, sitter i vardagsrummet och ser lite halvt på tv. Adios amigos !

Godnatt...snart

Okej I failed..jag gick inte alls och la mig. Precis när jag skulle stänga ner allting på datorn loggade adria in på msn och då va jag tvungen att prata med honom. Har inte gjort det på hela dagen. Sen blev jag pigg och började städa köket ! hahaha, såååå inte likt mig ?! Men det såg som sagt ut som ett bombnedslag så nu är det iaf städat, så slipper jag ta tag i det imorgon istället.

Imorgon blir jag själv igen..min syster jobbar ju, går upp halv 6 (!!) iih skulle aldrig orka det varje dag. Och så kommer hon hem på eftermiddagen, vid typ 5 eller nåt. Så då får jag roa mig själv om ingen annan vill hitta på något.

Just det ! Imorgon kommer ju hanna kanske hem. då ska vi fixa bellas present som hon ska få på lägret men jag säger inte vad det är för jag är inte helt 100 på om hon läser min blogg eller inte. Så jag håller mig på den säkra sidan ;)

Aja nu ska jag återgå till adriaaaa ! sen ska jag faktiskt sova..snart så ;) adios amigos !

Godnatten

Nej dags att sova nu, börjar komma in i bättre tider ! Fan va bra jag är. Adios amigos !


Måste bara säga att efter en dag utan föräldrar ser det ut som ett bombnedslag i köket..oppsi

Haha nu är jag med på youtube !



Innehållande glass, ketchup och en massa salt, design by Julia greken Elfgren. Starring Louise Friberg! (ps Sergi Salinas, future summerboyfriend in the background)
Foto: Johanna Flink. By Bellaproductions July 2009 Kategori:  Komedi
Taggar:  Lurpan  äter  en  konstig  blandning  09 

30 juli !

Egentligen skulle jag gå till ica med min syster och hyra en film, men hon hade tydligen missförstått mig och trodde att vi skulle skippa det. Så då hade jag bytt om till kläder som passade vädret lite bättre. Så nu sitter jag här framför datorn igen utan att ha nånting att göra, sweet ! Men jag får väl ta och se på en film som vi har hemma, men jag hade lust att gå ut en liten stund. Jaja jag klarar mig alltid ;) adios amigos !






Looki looki, ser ni den schnygga tröjan i hörnet ? Oh yeah

Tatueringar

Jag har kollat runt på lite tatueringar och har hittat mycket sm jag gillar och mycket som jag inte gillar, här är lite av det.




Äcklig men jävligt cool tatuering ! Gillar

Text kan vara snyggt ! Gillar

Men inte så här mycket, haha ! Gillar inte



Och för dig som inte vill ha en tatuering för livet kan göra en egen sol-tatuering.

Det roligaste med den hr bilden är att det inte är samma mönster ;D haha

hello kitty tar över våran värld !



Vi har alla hört talas om superhjältarna Batman, stålmannen och spindelmannen. Men hur många har hört talas om "hellokittymannen" ? Superhjältar, släng er i väggen.

Så vad tycks om den nya superhjälten ?


Dagens drömoutfit - Sailors !

Sailor

Vi kan väl säga så här: Jag är ingen kock


Guess what ? Pannkakor !

So far so good

Opps..haha det första blev ige bra..

Blev den bättre ?

Nu börjar det likna nåt ! wohoo

Steg 2

Det ser äckligt ut..men neeeej !
Pannkaka,sylt och ovispad grädde = gott !

Tråkigt

Hola !
Jag börjar bli lite rastlös av att sitta hemma själv..men ingen är hemma tror jag, så har ingen att va med. stackas mig.
Jag bytte iaf precis om, men det verkar inte vara så fint väder idag..så min klänning passar nog inte direkt vädret. Men jaja ska jag gå ut så får jag väl byta om igen då.



Mina fina tofflor som jag gjorde på slöjden i skolan, Haha och de hette "festtofflor" inte mycke party över de här gråa sockorna. Men sköna är dem !

Bra hårdag idag känner jag, toffs får funka..

vakna

Hola guapa !
Vaknade nyss av att min katt hoppade på dörrhandtaget, då är edt lika bra att gå upp. För han slutar aldrig ! Jobbig katt ibland..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, simone är på jobbet så jag är själv hemma. Men nånting hittar jag väl på ! Men nu är jag lite upptagen, kan inte skriva mer ;) adios amigos !


The last one

only


Godnatt folket, även jag behöver sova ! <3

Dagens drömoutfit made by me

beautiful

tjuhuuu

Hola !
Sara gick precis hem och nu sitter jag och äter.
Först åkte vi till skanstull och träffade hennes farmor där hon jobbar. Vi fick pengar till donken, så vi satt och hade det lite kul när vi åt, jag skrattade åt allt och alla ! Skit kul. Sen la sara ner en cheeseburgare i väskan som hon skulle ge till hennes farmor, men när vi kom tillbaka till henne så va den borta. hahaha ! hon hade tappat den !
Efter ett tag promenerade vi hem från ringen till mig. Väl hemma så såg vi på this is england och åt chips med dipp som vi gjorde smart nog av gräddfil och grillkrydda. Idén är snodd från jennifer,hihi bus.

Ikväll blir det ensamt för mamma och pappa har åkt till gbg, kommer hem på lördag. Och simone är hos några kompisar, lär väl komma hem sent ikväll eller i natt nån gång. Men jag klarar mig ! haha ;) Adios amigos !

Hulaaaa

Hola !
Nu ska jag åka till skanstull och träffa sara, sen får vi se vad som händer. Adios amigos !

yeeha

Hola !
Tro det eller ej, jag vaknade faktiskt inte precis !
Jag kom nyss hem från stan med mamma. Gissa om jag va trött när jag gick upp..jisses.
Det här fick jag med mig hem


Jätte söt klänning från lindex- 79.50 på rea

Trosor från lindex- fick gratis, köp 2 för 1 + ben&jerry's som jag fick av mami

Jag är bara för bra !

Friibergs

Vem skulle inte vilja ha den här outfiten ? Jag är så duktig så :) Allt gjort själv !

Adios amigos

Ikväll ska jag lägga mig liite bättre än igår tror jag. Önska mig lyckatill ! Klockan halv 1 ska jag iaf se på paradisehotel, haha så roligt.

Just nu pratar jag med lucas eller "normal" som vi kallade honom i torrellano :D och så pratar jag med monica, en annan tjej som vi träffade i torrellano när vi va vid poolen. Hon känner barca killarna så. Nej nu ska jag inte skriva mer, orkar inte. Kanske kanske det kommer nånting mer..men we'll see ;)

Yes I made it myself *så stolt så*

Sweet

Jag är så duktig, gjorde den här på egen hand genom att använda polyvore
Dagens drömset

awiii

Hola !

Kom nyss hem från lite äventyr..haha nä men jag har vart på mio,ikea och i skärholmen.

l
Dålig bild men där är iaf min spegel från ikea



Min "puff" från mio, den går att öppna så där ska jag ha lite tvätt.


Finito


Jag er un apaaa 

1. duscha - klart
2. klä på mig -  klart
3. sminka mig - klart
4. gå ut med katterna - klart
5. köpa spegel
6. nånting..



Resultatet av nummer 4 ! grrr dumma katt, det gör ont.

No I can not..fan vad blött det blev..he's baaaack !

Let's do this !

1. Duscha
2. Klä på mig
3. Sminka mig
4. Gå ut med katterna
5. Köpa spegel
6. nånting..

Godmorgon

Ja jag har vänt på dygnet.
Vaknade för ungefär 20 minuter sen eller nåt, ajcaramba. Måste bättra mig, helt klart.

Dagen är halvt borta nu, wohoo ! Men jag lär väl sitta inne hela dagen igen, kulkul. Adios !

Greken kom hem från grekland nu ! :')

Hola !
Nu ska jag se om jag hittar nånting kul att kolla på på datorn och sen ska jag sova. Är inte alls trött men men..man ska väl sova nån gång.

ÅÅÅH ! Linnea kom på världens bästa idé förut ! Julia kommer hem om typ 2 veckor så då ska vi möta upp henne på flygplatsen ! guuud vad jag saknar min lilla grek :') blev överlycklig när hon skickade sms till mig när jag va på ullis landställe. Jag vill att hon ska komma hem nu...men om 2 veckor så smäller det !

Jag har inte hört nånting från Sergi på jätte länge :'( saknar honom jätte mycket, så är han aldrig inne på msn så vi kan aldrig prata..men som tur är så är adria nästan alltid inne så han får underhålla mig. Men jag vill ha min Sergi <3 Det ända jag har är hans tröja...och jag älskar den !

Nej men godnatt nu alla där ute, hörs imorgon !

Alla filmer från Spanien

Julia när hon vinner miss torrellano
 
MALOJUHA
 
MALOJUHA
 
Spanien tha bonus
 
SPANIEN DOKUMENTÄREN FINNS BARA PÅ FACEBOOK

Jag bestämmer ! mohaha

Festklänning



Vardagsklänning-ränder



Tröja med tryck



Skor


från Nelly


Hello kitty lyx ?

Vem har inte någon hello kitty produkt hemma ? själv har jag en stor sminkväska med hello kitty på. Men vem vill spendera dyra pengar på ett litet halsband eller ett par örhängen med hello kitty på ?



Halsband


$1,395.00
This diamond pave pendant has onyx eyes and a yellow gold nose with an elegantly sweet pink and yellow sapphire flower set in rose gold. .33 total carat weight.

Örhängen

$1,995.00
18 ct rose gold bow. .64 ct.t.w. 18 ct white gold.
 

På den
här sidan hittar du smyckerna nedan och en massa andra hello kitty prylar.

Emma Watson-alltid snyggt klädd

 



Speciellt på den här bilden, skit snyggt på henne.

Dave days cover på love story


Bilder från Ullis landställe wohoo !



























Så låter dem på riktigt

Britney Spears



Beyonce- Den roligaste !
 


Enrique Iglesias
 

Shoppingsugen iiiih !



Godmorgon


Blir till att slappa idag, känner inte för något annat..

Japp rött öga idag igen..fyfan

Här lär jag sitta hela dagen..haha kul.

Hjälp mitt öga blir rödare och rödare..godnatt



Och det ser som sagt mycket rödare ut i verkligheten, usch det här gillar vi inte..

Ajcaramba jag har ett rött öga


Det ser mycket rödare ut i verkligheten...stackars mig

Gratisbio.se


Jag blev nyss medlem i gratisbio.se och så vitt jag vet så är det en bra sida som man faktiskt kan få ut någonting av. Har provat på andra sidor förut som inte har verkat så bra, så då har inte riktigt gått fullt ut med det. Så ska se hur det här går ! Men GratisBio verkar som sagt vara en bra sida ! Bli medlem du också !
Sidan hittar ni HÄR

Adios amigos


Julia kom hem nu !


Haha så kul !


Dave Days - så sjukt bra !

 

Den sista är ganska rolig ;)

Godmorgon


Resultatet




Ingen bra bild men jag tog bara ett snabbt foto, orkade inte rikigt.
Och man ser inte håret så bra men det är iaf mycket mörkare och då ser jag tyvärr blekare ut.

Jag älskar topshop !







Bilder från Ullis landställe kommer när jag orkar..


Färgar håret

Hola !
Amanda och rebecca gick precis hem och jag sitter på mitt stökiga rum med hårfärg i håret. Ska ta bort det om exakt 3 minuter. Så det här blir ett kort inlägg, adios !

Godmorgon

Hola !
Jag gick uppp för ca 1 ½ timme sen, rebecca skulle ju komma vid 12. Men hon försov sig så hon kommer senare. Jag som ansträngde mig för att komma upp ! va så sjukt trött..Jaja ska städa lite på rummet nu och sen ska jag lägga in alla 1000 bilder från ullis landställe på datorn. Adios !


Godnatten

Dags att sova, huvudet värker och klockan 12 kommer rebecca hit och ska färga håret. Yeeha time to sleep !


Te Quiero


Nu är jag kär !




Visste du att..

1. Jag har på mig 3 av mina armband som jag köpte i spanien hela tiden ? Älskar dem, ett jätte bra minne.
2. Jag luktar på tröjan jag fick av Sergi väldigt ofta ? den luktar Sergi=goooott !!
3. Jag hoppas varje dag att jag får prata med barca killarna ?
4. Jag saknar Julia jätte mycket ? Har så mycket att berätta om den sista dagen som hon missade i torrellano !
5. Jag spelar upp olika scener med mig och Sergi i huvudet innan jag somnar ? jag saknar dig ! <3

-

Hola !
Just nu bakar jag cheesecake, wihoo !

Hola hola hola

I'm back !
Jag ska lägga in en massa bilder från ullis landställe senare och skriva lite om vad vi gjorde. Men inte nu, för jag är alldeles för upptagen ;) Adios amigos !

Hade helt glömt bort de bilder simone tog på mig för läänge sen

Adios amigos
Nu ska jag åka till ullis landställe, kommer hem på fredag. Antar att det inte blir något bloggande medans jag är borta, men vi får se :) Nu måste jag skynda mig, heejdå !

.

Godmorgon !
Idag har jag lyckats gå upp lite bättre än förut, yeeha ! Jag har jätte ont i halsen..och jag måste duscha..haha jag är så inte på humör för att göra någonting alls idag. Aja, är inte på humör för bloggen heller. Adios !

Ajajaj

Nu har jag jävligt ont i huvudet, så ska nog sova nu. Har blivit så himla sent de senaste nätterna, så nu ska jag vara duktig och sova lite vettigare. Godnatten <3


Avslutar med en rolig bild på adrial, man undrar vad som hände på nätterna under cupen i torrellano, haha !
Locoturbo säger jag´bara.

Salinas


Hittade världens finaste bild på sergi :) awii så söt !<3


Glassglassglass


varför skulle jag träffa en massa underbara killar som bor i spanien ? :(

Hola !
Idag gick jag upp väldigt sent som vanligt. Jag går och lägger mig vid 3-4 och går upp 2-3. Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till ringen och köpte en till hårfärg, kom på att jag behöver 2 st eftersom att jag har så långt och tjockt hår. Sen köpte mamma och pappa 2 hyllor till mig, där jag ska ha foton. EFter det åkte vi hem..va bara där en liten kortis.

På torsdag ska rebecca komma hit, då ska vi färga håret :) Men imorgon har jag nog inga planer..får se vad som händer helt enkelt. Adios !

Minnen från spanien-den bästa resan någonsin


I den här nessesären som jag köpte ligger några minnen från spanien-men de flesta finns på foton och i huvudet

Kortet man va tvungen att visa för att få komma in i skolan där vi bodde

Skit biljetten som tog oss hem :(

Biljetten som tog oss till spanien <3

Baksidan där alla skrev

Lite småpengar som blev över

Örhängen jag köpte

Mina älskade armband, gav ett till sergi och ett till adrial, sen gick ett sönder hon kusin :(

That's it ! Sen har jag ju sergis matchtröja, mamma vill att den ska tvättas. men neehedå den ska aldrig tvättas :) den luktar sergi så den ska vara kvar så ! sen fick jag en keps av nån i barca på invigningen också haha !

6

Sista morgonen:
Klockan 7 gick jag,linnea och ullis upp. Vi tog en varsin tröja och skrev lite på dem. Jag hade en vit t-shirt där det ritades ett stort hjärta och innuti stod det Salinas (hans efternamn) och Friberg (mitt efternamn). Sen gick vi till dem och va med dem tills de skulle åka hem till barcelona. Han fick min tröja och jag fick nästan allas msn som jag skrev på min flygbiljett som jag hade sparat. Usch vad jag inte ville lämna sergi :'(



5

Efter skumpartyt:
Sen skulle vi gå hem, men då ville sergi följa med mig och det fick han ju så klart. Alla andra hade gått före, men jag,sergi,linnea och david gick efter alla andra. David grät heeela vägen hem, för han såg linnea som hans syster, jätte sorligt. Det va sista kvällen så det va väldigt sorligt. Sergi sa hela tiden "don't cry" men det gick inte liksom. Jag va jätte ledsen. Sen när vi kom till skolan så ville vi sitta där ute lite, men vi fick inte ha några andra där för vakten. Då sa sergi nånting till vakten på spanska, så gick han med mig till ett ställe på skolgården. Så sa han : "This is the place for the first kiss" och fatta hur mycket jag grät då ! Så himla gulligt att han tänkte på det, att han tog tillbaka mig till det första stället som vi kysstes på. Så stod vi där båda två och grät..sen kysstes vi en sista gång och sen gick han.

Då gick jag in och tvättade av mig allt skum i handfaten. Efter ett tag kommer malin in och säger att sergi står utanför. Då går jag ut dit och så står han där med din matchtröja i handen. Så fick jag den av honom som ett minne. Han är så himla fin..en sån underbar kille. Omöjlig att hitta i sverige fan :'( Sen bestämde vi att jag skulle komma på morgonen till honom och säga hejdå en sista gång.


Min älsklingpälskling som jag saknar sjukt mycket :'( <3

4 - bilder finns i ett tidigare inlägg

Skumpartyt:
Först gick vi till torget, där va barcelona. Men först såg vi sergi och 2 till så vi ropade på dem. Men då gömmer sig sergi bakom en bil ? fatta vad sur jag blev ! Så då bestämde jag mig för att skita i honom, jag va skit sur. Men då började jag vara med adriel istället, så himla rolig människa! Han fick ett fint armbad som jag hade köpt lite senare under skumpartyt :) Linnea och jag köpte 3 mohitos var, det blev man lite pratglad av :D haha ! Efter ett tag så känner jag att nån kommer bakifrån och håller om mig. Så kollade jag bak och det va så klart sergi, då blev jag sur igen. Men sen pratade roza med honom och han hade tydligen bara skojat, men jag va faktiskt fortfarande lite sur på honom. Då gick ullis och arnau på promenad, men de ville att jag och sergi skulle följa med. Lite halvt sur gick jag med haha. Jag orkade inte gå, så vi satte oss på några bänkar. Just det, linnea och andres kom också med. Jag la mig på bänken i sergis knä, orkade inte sitta upp haha. Sen började linnea skrika på mig att jag skulle komma hela tiden, då blev sergi små sur för att jag skulle gå hela tiden..jag med för den delen ! Linnea ville gå tillbaka. Tillslut slutade jag lyssna på henne. Ullis följde med henne tillbaka men jag och sergi va kvar. Så strulade vi från att de gick till att ullis och arnau kom tillbaka, haha och det tog ett tag. Sen fick han ett armband av mig, ett jätte fint och han blev väldigt glad :)  Men sen gick vi tillbaka till alla andra och där va det skum fest !!! så sjuuuuuukt roligt, bästa nånsing ! Bilder har jag redan lagt upp så det finns inte så mycket mer att säga om det ! så jävla roligt !


3

Miss Torrellano:
Alla som ville fick skriva upp sig på att vara med i en tävling som hette miss/mr torrellano och alla tvingade julia att vara med. På kvällen så träffade vi barcelona och va med dem. Efter ett tag gick vi in i folkmassan för att se scenen där julia skulle vara på. Men alla killar höll på att ta på en rumpa hela tiden ! Så då gick linnea och hämtade sergi och hector haha. Dem gick fram till killarna och ba: Om ni rör henne igen ! och pekade på mig, haha ! Sen sa sergi att jag skulle följa med honom bakom scenen istället för där va det inte lika mycket folk. Så då gick jag dit och där va det flera killar från barcelona. Efter ett tag kom julia upp på scenen och hon skulle dansa, så sjuuuukt jävla bra hon va !! Efter ett tag så gick jag,sergi,julia,micki,linnea och raul iväg. Men då kommer några i vårt lag springande efter oss och ba : JULIA HAR VUNNIT !! Så vi sprang tillbaka igen och då skulle julia battla mot en annan tjej haha ! Sen tog hon upp micki på scenen och dansade med honom, så himla gulligt ! :D Tillslut vann hon allting och blev miss torrellano :D Efter det så gick jag,sergi,linnea och raul till skolgården.


Julia sköningen inledde med robotdansen

Gissa om jag va hes dagen efter


När hon battlade mot hon som kom 2a

En liten kyss blev det också ;D


2

Invigningen:
Alla tjejerna satte på sig sverigetröjor, och de som inte hade några hade iaf gula tröjor på sig. Först gick vi en parad med en massa trummor i ledningen. Vårt lag gick 2a i ledet och alla ville ta foto med oss, haha. Vi gick runt på en massa gator och sjöng och hade roligt. Folk kastade ut vatten från balkongerna och fönsterna. Till slut kom vi in på en arena där lagen fick springa in på planen, lagvis alltså. Vi va som sagt 2a och jag sprang först mohaha, de filmade allting och det va jätte mycket folk på läktaren. Sen fick man ställa sig bakom en sak. Efter ett tag kom barcelona in ! då började vi skrika och vinka åt dem, så de sprang till oss och va med oss under hela invigningen. Jag och Julia va med barca hela tiden och hade jävligt roligt. Sen efter invigningen skulle vi gå hem. Men sen sprang jag, julia och linnea efter barca killarna haha ! Kommer inte ihåg om det va några andra som också följde med..bella va nog också med föresten.  så då gick vi runt med dem och tog gruppfoton ;D Sen fick jag deras barcelona flagga, men när vi skulle gå så tog en annan tillbaka den, jag som hade fått den :O skit gubbe !


Japp alla vill ta kort med svenskarna ;)

Paraden yiiha

Polisen fick en egen skylt

Barca !


1

Nu har jag valt ut de roligaste händelserna under spanien resan som jag ska berätta lite om. Och vi börjar från den första dagen !

Bada:
Vi åkte till stranden, där började vi bada. Så satte vi oss på varandras axlar och försökte få ner varandra. Då kom det en massa killar som ville va med. Så vi körde mot dem, skit roligt ! Efter ett tag va vi bara i vattnet och pratade med dem. De va från barcelona och spelade också handboll i samma cup. Det va samma killar som vi senare spenderade väldigt mycket tid med ;)

Jaja samma bild igen, men skit samma


Om jag orkar så ska jag berätta lite om vad som hände i spanien..sen


-

Hola !
Idag har jag vart hos kusin, vi cyklade till en mataffär och köpte ben&jerrys, så satt vi och tittade på tv. Vid typ 6 åkte vi till nackaforum och jag köpte hårfärg. Efter det fick jag skjuts hem. Då åt jag och sen vid typ 10 mötte jag rebecca vid tuben så gick vi hem till mig. Sen har jag inte gjort så mycket efter hon gick hem.

Har pratat väldigt mycket med adrial min bästis från spanien :) Han är såå gullig och snäll ! Saknar han och sergi :'( buhu...!

-

Hola !
Är hos kusin över natten, inget bloggande här inte ;) Adios

Salinas kom till sverige !

Hola !

Kom nyss hem, eller för typ 20 minuter sen. Jag har varit hos tobbe och jennifer, eller tobbe va ute på krogen så jag va med jennifer. Hon mötte mig vid tuben och så gick vi till en videobutik. Där hyrde vi "bröllopsduellen" som jag har sett men den är bra så ville se den igen och "not another teenage movie" som hon hade sett innan. Sen gick vi till ica och köpte 2 påsar chips, cola, creamfraish (hjälp stavning) och ben&jerrys. Efter det gick vi hem och såg på filmerna. Smarta jennifer gjorde egen dipp med creamfraishen och grillkrydda, skit bra ju ! Efter filmerna spelade vi guitar hero med gitarr och trummor. Trummorna va skit svåra (!)
Vid 20 över 1 gick vi till tuben men missade den precis..då fick vi vänta på nästa som kom efter 26 minuter, yäy !

Och nu sitter jag hemma på mitt rum..borde väl sova men orkar inte !

<3


Jag vet att jag ser allmänt sjuk ut men skit samma

Bilder från Spanien

Här kommer några bilder från Spanien, har hur många som helst men valde ut några..flera kommer väl senare.





Ullis fann sin lilla kärlek lägligt nog den sista kvällen..

SKUMPARTY BILDER !! Så sjuukt jävla roligt !









Adrial ! <3


Vid 2 kom vi hem och tvättade av oss i handfaten och vid 3 kom Sergi. Efter det satt vi ute en stund och där är tröjan ;)

Dagen efter va det skum i fontänen

På flygplatsen såg vi skillnaden på mina och ullis fötter. Jag har 3 storlekar större än henne tror jag det va..



Det va vit rök i hela flygplanet, luftkontitioneringen eller hur det nu stavas

Adios Spanien :'(


-

Hola !

Vet att jag tjatar om det här men jag saknar Sergi och alla Barcelona killarna. Det är typ den enda som går i mitt huvud, jag vill tillbaka :'( <3

Ikväll ska jag till tobbe och jennifer. Vi ska hyra film och spela guitar hero, sen åker jag nog hem på kvällen. Orkar inte skriva nåt mer..Vet att jag knappt har skrivit något om min resa, men det kommer när jag har lust att skriva och det har jag inte nu.



Nån som vill se hur han ser ut ? :) Det kommer, det kommer..

Är remixen eller orginalet bäst ?




 
Tänker på Spanien när jag hör den här låten, inte för att vi spelade den så mycket...men ändå

Jag vill inte vara i sverige

Jag kom nyss hem från tcentralen, va på bio med ullis. Och jag säger bara gaaaaaaah ! saknar min sergi så sjukt mycket :'( <3

 


Klockan 3 på natten kom malin och sa att sergi va utanför vår skola, när jag gick ut stod han där med sin matchtröja som jag fick av han. Det är allt ni får veta just nu om den kvällen, men här är iaf tröjan !



Bilden Sergi la ut på fb med texten "Te Quiero Louise (L)(L)(L)(L)(L)(L) Torrellano ' 09"

Jag vill tillbaka..nu !

Nu är det natti natti för min del, är skit trött och jag saknar mina älsklingar Sergi och adrial :'( Beebis och solstråle <3

Spanien va otroligt roligt !

Hola jag är tillbaka !

Jag började skriva om min resa det va för typ en timme sen och jag är fortfarade inte klar så jag orkar inte fortsätta, har varken lust eller ork. Men här är en liiiten den al min resa till spanien, resten kommer när jag orkar och med lite mer detaljer ;)

Det här har jag hunnit göra under min resa i spanien +  en massa andra saker

- kommit till en sunkig skola och tyckt att allt va skit
- Badat i havet och träffade barcelona killarna
- Tränat i hallen med ett annat lag
- Somnat hel svettig pga ett sjukt varmt rum


- Ätit frukost som bestod av en jätte äcklig vaniljdricka, 5 mariekex, en typ sockerkaka med en massa socker på och en annanas dricka
- spelat handboll och fick reda på att domarna va helt sjuka i huvudet haha ! Helt sinnessjukt faktisk
- va på invigning på kvällen, då va vi med barcelona killarna, sjuuuuukt kul !!


- Träffade barcelona på kvällen och hade det riktigt kul, lärde mig allas namn och hade det allmänt roligt, sen jagade några stora killar oss som tydligen hade knivar, skit läskigt. Efter det följde barcelona oss hem, eller en del av dem. De flesta va typ skit rädda, haha. Då va klockan kanske 1 eller nåt.  

- Vi va på "torget" där det va miss torrellando tävlingen. och julia vann !!!! :D Helt sjukt roligt ! Efter det va jag hes som fan för vi skrek så mycket
- Sen gick jag och Linnea t iväg med sergi och raul. Hon gick med raul och jag med sergi. Vi gick till "vår" skola och satt där. Sen skulle de gå så vi följde med dem till deras skola och gick hem sen. Så hade tydligen alla i vårat lag letat efter oss..de va lite sura, eller snarare oroliga.

Amandas låt ?

 

Skulle träna idag klockan 6 men flyttade till halv 7 istället för jag ska till åsen och träffa fredrik innan. Haha jag ska få hans keps ;) <3

Amanda och sara är heeeer

Just nu vandaliserar amanda och sara mitt rum. Tömmer garderoben på kläder, plus att sara smugglar ner kläder som jag inte vill ha med mig till spanien i min resväska, hihi buus !

vakna !

Godmorgon !
Jag kom nyss hem från örnsberg där jag vaccinerades för andra gången mot TBS. Idag ska jag packa, ska börja strax. Sen ska amanda och sara komma hit, vet inte när. Men nån gång under dagen. Sen vid 6 ska jag till örnsberg igen och träffa bellan och träna lite. Så det är min dag ! Imorgon drar jag till spanien, kulkul. Vi ska hämta bellan klockan 5 på morgonen..inte kul. Sen ska vi va på arlanda typ 6 eller nåt. Ajaj tidigt ! Men nu ska jag glo runt på nätet lite och sen börja packa. Blir nog inga mer inlägg, eller man vet ju aldrig ;)

hihi buuus


Haha humor ohja ! bästa är i mitten när hon spårar ur !

Nej nu ska jag nog sova..har ingen lust men jaja nån gång ska man väl sova så varför inte nu liksom ? :) godnatt<3

Förvirrad

Jag borde hata dig efter allt men jag kan inte låta bli att älska dig din underbara människa.

Det alla ser hatar alla, men det ingen ser är hur bra du är mot mig

I like it !


.


Gillar faktiskt den här låten lite..ganska brao låt :)

Ledsen sara..oskyldigt anklagad <33

Så jävla omoget att ljuga om en sån grej, två gånger dessutom (?!) Du blir inte bättre för att säga det du sagt om du tror det..väx upp


Det jag fick med mig hem från stan


H&M

Gina tricot


Sen va vi inne i en affär där de sålde skor,smycken och väskor. Jag hittade 3 par jätte söta skor som jag ville ha, de kostade bara 99:-/st och man köpte 3 för 2. Men de fanns bara i storlekarna 36 (?!) och en i 37...vem har så små fötter...buhu, där förlorade de 200:- för jag hade köpt alla 3 !
H&M

Stan

Va ju inne i stan med marina idag, mamma kom på den smarta idén att jag kunde föra över lite pengar från mitt sparkonto till kortet. så satte över 600 :- så jag kunde shoppa lite ;) Vi gick in på beyond retro och testade skit roliga kläder ;D kul kul. Sen gick vi runt inne i stan och i alla konstiga läskiga affärer som marina vill gå till. Jag testade bla en keps ! yeeah jag jag passade i den tycker jag. Men de jag testade va det lite för mycket saker på..en massa mönster och sånt fult. Men en va fin, blå/svart rutig typ..låter fult men den va faktiskt ganska snygg. Men jag köpte den inte..får bli nån annan gång, för en keps ska jag ha ;) Och när jag snackar om kepsar så är det inte vanliga jag pratar om, utan en speciell modell vill jag ha.




Så vad tycks ? haha !


Jag är cooling jag vet !

Saknar ord

Jag fattar inte hur du kunde göra nåt sånt mot mig..bästa vännerna sen 7an ?


okej jag har tråkigt ?

Visste du att jag:
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Hatat kärlek
(/) Cyklat utan händer - i typ 1 sekund haha
( ) Tycker att sommaren borde komma nu - den är väl här ?
( ) Har/haft converse
( ) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillar någon så att det gör ont
(x) Är höjdrädd
( ) Gjort mig själv illa
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel
(x) Viskat i någons öra
(x) Förlorat någon jag älskade/älskar
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
(x) Hatat värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(/) Tror på det övernaturliga
( ) Har hatat mina föräldrar
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
(/) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger/sjungit i duschen
( ) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
(x) Har sett en död person - farfar <33
(x) Har skakat av nervositet
( ) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
( ) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Inte gillar då folk tjatar på mig
( ) Ofta drömmer mardrömmar
( ) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
( ) Somnat på golvet
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
( ) Varit död
( ) Hållt i en orm
( ) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig - haha !
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får - haha min högsta dröm
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn
(/) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
( ) Kysser med öppna ögon
( ) Gillar att städa
( ) Har varit lunarnörd
( ) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
(/) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(/) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
( ) Har aldrig druckit öl
(/) Har en fobi för aggresiva människor som kommer nära
(x) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(/) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
( ) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
( ) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
( ) Ätit/äter godis på skoltoaletterna - usch ?
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
( ) Hatar mjölk

-



Jag började faktiskt gråta när jag såg den här..tänk att förlora sin pappa när man är 11 år (!)

Justin bieber

Hej folket !
Jag tänkte köra lite Justin Bieber marathon..bara för att han är underbar :)
One time
 
One time
 
Lonely girl

Where are you now
 
With you

Awiiii kiitkat

-

Imorse gick jag upp vid halv 9, vid typ 10 åkte pappa och jag iväg till golfbanan. men innan det skulle jag packa handbollsväskan till ikväll och då hittade jag ett par skor. Jag är så himla slarvig och glömsk att jag hade glömt ett par leriga äckliga fotbollskor från eken i min handbollsväska. Gissa hur fina de va..och jag kan säga så här, jag tror att de kanske va lite mögliga (?) hehe..

Både pappa och jag hade en dålig dag när det gällde golfen, ingen spelade bra och då är det inte kul. Och jag sumpar allt när jag ska putta, det är sååå tråkigt och jag är så dålig på det också. beror väl antagligen på att jag tycker det är tråkigt ? Aja, vi skulle spela 18 hål, men det började spöregna vid åttonde hålet och båda spelade dåligt så vi gick av banan vid 9onde hålet. ganska skönt. Sen åkte vi till max och åt, sen hem igen.

Klockan 6 ska jag va på bosön och träna, orkar inte, men måste väl antar jag ;) Nyss öste regnet ner, men efter regn kommer solsken och nu är solen framme !



Jävligt dåliga bilder som inte fångar regnet, men det öste ner..
Dagens låt som jag iof har lagt upp förut ;) men den spelas flitigt idag

Ståplats på flyget – då reser du gratis

Skojar du med mig eller ?! Visst kan det vara bra att åka gratis på flyget, men vem fan vill så upp och hur säkert kan det vara ? Usch usch..nej tack.

http://www.destination.se/flyg/article5478267.ab

Ge mig ge mig

Just det ! När vi skulle åka bergodalbanan såg jag exakt en sån keps jag vill ha ! exakt med färgen och allt ! Usch ad jag ångrar att jag inte snodde den..

Ont i nacken pga grönan ?

Idag vaknade jag vid 8, inte speciellt kul. Vid typ 12-1 gick jag upp och åt. Efter kanske nån timme åkte vi till ikea, jag köpte en svart rullgardin, för när solen går upp så blir det jätte ljust i mitt rum. Sen skulle jag köpa typ en liten hylla som man har foton på, men den fanns bara i svart för tillfället, jag ska ha en vit. Sen kollade jag på en stor spegel, men den va tydligen brun i ramen, men jag tyckte den va svart. Mörk mörk brun i så fall. Hade den vart svart hade jag köpt den. Men vi ska kolla på andra ställen efter spegel. Simone köpte en 160 säng, den ska komma runt 9 tror jag..när vi va klara åkte vi hem. Simone skulle åka till jobbet som började vid 5, borta i ringen. Så då följde jag med för att gå runt där en snabbis, det är ju bara en station bort vilket är sköönt. Där köpte jag vaxremsor och ett par solglasögon. Solglasögonen köpte jag bara för att liksom. Mina förra gick sönder och jag åker till spanien på fredag så då måste jag ha ett par. Så nu är mina pengar slut..inte kul. Och får ju inga pengar på sommaren eftersom att studiebidraget inte kommer på sommarlovet..men ska nog få av mamma och pappa tror jag. Aja, idag har jag iaf väldigt ont i nacken !

Imorgon ska jag golfa med pappa vid typ 10 eller nåt, kuuuuul :)


Ledsen för dålig uppdatering, men har vart upptagen ;)


Igår åkte jag till aspudden, hem till malin. Där va hon och saras farmor som också klipptes, hon är skit rolig ! Där klippte malin mig och jag är nöjd, blev väldigt bra. Hon klippte 5 cm, snelugg, uppklippt och tunnade ut håret, allt det för 100 :- billigt billigt. Efter det åkte jag till t-centralen och tog bussen därifrån till gröna lund. Där mötte jag simone och noah. Vi gick först och åt mat, sen åkte vi en massa grejer. Efter en stund ville noah och simone åka insane men jag vågade inte..haha fegis. Då fick jag vänta i 40 (!!) minuter. skit jobbigt. Men sen tvingade de upp mig när det knappt va nån kö på insane. Den va skit läskig och rolig ! åkte den flera gånger, riktigt läskigt ! Noah vann en sån där stooor choklad, på andra försöket. Grönan stängde klockan 10 så då åkte vi en sista grej och sen satte vi oss och åt donuts, mums :) Sen tog vi bussen till t-centralen och åkte därifrån hem.

När jag kom hem va jag skit trött för jag somnade vid typ 5-6 natten innan och så blev jag väckt halv 11 av sara. Så då la jag mig i sängen med choklad,läsk och en film. Somnade vid typ halv 2, så det va skönt.


Klippte snelugg men kan ha hel om jag känner för det



Jag är så buuusig ibland


Lördagskväll


Skyfall

Hallå där !
Idag hade vi lite folk här, vi fikade och sen åkte vi till sickla tror jag att det va..där gick simone och jag runt lite i affärer medans mamma och pappa handlade mat. när vi skulle gå till dem på ica så hade himlen öppnat sig. det öste ner ! så vi fick springa ut till ica. där fick jag pengar av mamma och sen sprang vi tillbaka till de andra affärerna igen. då regnade det ännu mer om det är möjligt ! Jag köpte en tröja på gina tricot, sen åkte vi hem. Orkar inte skriva nåt nu, cyaa !
Min älskade tröja, ääälskar verkligen de här tröjorna !

-

Godmorgon folket !
Vaknade för några minuter sen, först vaknade jag vid 8 av att mina föräldrar va uppe..varför så tidigt liksom ? Sen va det för ljust för att somna om + att det va varmt och det va inte tyst. Men efter ett tag somnade jag, typ en timme. Sen vaknade jag nyss av att det va ljust, skit varmt och att simone spelar gitarr på sitt rum. Vi har nog sveriges tunnaste väggar, så jag hör tom när hon hostar. Så jag började banka på väggen så hon skulle sluta men hon hörde tydligen inte. Fast jag vet att hon gjorde det, hon låtsades säkert bara..skulle inte förvåna mig.

Idag ska vi få lite gäster som ska kolla in hur vi bor, morfar och anne ska komma, sen vet jag inte om sara och sanne kommer. det får vi se, roligare om de är här. Jaja, inget kul att berätta så här när man gick upp precis ;)

knäppis

"Tjäänare babe ;D"

Låtsas som ingenting har hänt (?)

Nattblogg

Tjohejsan !
Här sitter jag på mitt rum med en påse chips brevid mig. Inte bra louise inte bra, men skit samma. jag kan få vara onyttig ;) De va inge vidare goda heller..äter bara för ätandets skull ;) haha. Men jag har så sjukt tråkigt ! Sen har jag ett glas ljummet vatten här..inte gott, fan inget smakar got just nu. Ett tecken på att jag borde sova ?
Jag har inte kunnat sova sen vi kom hit, eller jo första natten gick bra. Sen har en annan konstig och irriterande grej hänt varje dag ! Jag blöder näsblod en gång på dagen eller morgonen eller kvällen. lääskigt..nej men varje dag sen vi kom hit. Aja nu ska jag äta lite mera chips och dricka mitt äckliga vatten och sen är det nog dags att sova för lilla mig. Godnatt :) <3

Har hittat flera t-shirts som är på rea..woho !

De är bara för fina !!! :D
9 $
 
Det sötaste med den här tröjan är att den finns för bebisar också :'D





12 $


15 $




Är det bara jag som älskar de här ?! De är ju för härliga

Trött på tråkiga kläder ?

threadless.com har otroligt många roliga t-shirtar att köpa och jag har bara valt ut några få favoriter ! Men de 3 sista är ju klockrena, gissa om jag vill ha dem i min garderob <3
Mina favoriter












Och mina absoluta favoriter




Så underbart !


3 juli 2009

Haluu
Vaknade vid 1 av att jag hade skit ont i halsen och va jätte förkyld och nyste skit mycket. Men nu är det lite bättre, bellan har fixat värsta trningspasset för oss 2 idag så ska se om jag orkar åka dit och träna med henne. känner jag mig bättre så gör jag det, är fortfarande nysig och sånt jobbigt. Det är jag i ett nötskal ! förkyld 24/7 ! verkligen..jobbigt men sant :(
Har inget kul att berätta, eller joo det har jag visst ! Malin (saras syster) ska klippa mg på söndag :D wiiihii, det är absolut nödvändigt ! har hur slitet hår som helst, och jag hoppas inte jag behöver klippa så mycket..gillar att jag har låångt hår, det är ju därför jag kallas rapunsel  i laget ;) fast det smeknamnet som alla använder i laget är lurpan haha !

Så fin man kan vara ibland


Bellaproductions did it again !


Det jag fick med mig hem från ikea


Tavla 99:-
Ram 249:-
 
Sängkläder 299:- (skit dålig bild jag vet, men ser inte mönstret..men jaja)

Lampa 79:- (dålig bild där med)

Glödlampor till lampan jag köpte 9:- (när vi kom hem låg det bara en lampa i paketet (?!) sen råkade simone ta sönder den andra när hon skulle skruva fast den. så nu har jag ingen kvar haha)

6 buntar galjar 7:-/st (sen hade jag ju en massa sen innan)

Och nu ska jag visa hur duktig jag va nyss ! jag byggde nämligen ihop ett nattuksbord jag köpte:










Färdig ! Jag är såå duktig :D
Nattuksbord, kommer inte ihåg vad den kosta, typ 300 eller nåt..

.

Hola !
Igår vid typ 1 började simone och jag koppla in dvdn i tvn i vardagsrummet, men det va så mörkt så vi hittade inte vart man skulle stoppa in sladden. då hämtade vi min tv och kopplade in allt i den istället. Vi tog våra täcken och kuddar och låg å såg på sex and the city filmen. men jag fick så sjukt ont i huvudet så vi slutade titta vid typ 3 eller nåt.

Idag vet jag inte när jag gick upp, kommer inte ihåg..eller jo typ 2 tror jag. Då hade simone gjort lunch så vi satt i vardagsrummet och kollade på tv medans vi åt. Sen blev vi sugna på kakor så vi gjorde 1-2-3 kakor, fast vi åt degen hehe. godast så ;) jaa..efter det gjorde jag en rosett i simones hår, och hon har ganska kort hår men det funkade iaf ! men den blev ju ganska liten ;)
Sen gjorde jag en på mig själv som jag tänkte gå runt med idag, men den blev så himla konstig baktill så jag gjorde en boll på sidan av huvudet istället, blev bra det med. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag..ska till ikea efter 5 och köpa lite saker..här är min lista på saker jag behöver till mitt rum.

6 buntar galjar varav det är 4 st i en bunt. alltså ska jag köpa 24 galjar, vita !
 Nattduksbord
 Kanske en matta, men vet inte om det behövs..har så fint golv haha ;)
 Fotölj, har en på mitt rum men den vill simone ha, så jag vill ha en ny
 Tavlor och ramar

Tråkiiiit

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
2. Albelite Pomfrito (Albin)
17. Fanny Jonsson
28. Issa
37. Kate
59. Rebecca
72. Thilde
41. Linnea Tjenell
38. Krister med K
22. Fredrik
62. Sanne
23. Hanna
Har du pussat nummer 22?
Japp
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 17?
En massa barndomsminnen :)
När ska du träffa nummer 62?
Vet inte, får se :P
Är nummer 38 söt?
Nope
Vad var ditt första intryck av nummer 2?
Rolig ;)
Hur träffade du nummer 41?
På handbollen
Gillar du nummer 28?
jaa då :)
Har du träffat nummer 59 den senaste månaden

japp
När såg du nummer 37 sist?
Senast vi tränade knattarna :)
Har du varit i nummer 23 hus?
yes box!
När är nästa gång du ska träffa nummer 22
Den som lever får se ;)
Är du nära vän med nummer 17?
Sisi :)
Har du gått på bio med nummer 28?
haha näe
Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
haha nää inte Issa ;)
Vad pratar du och nummer 62 oftast om?
killar :P
Känner du nummer 41?
japp
Skulle du kunna ge nummer 2 en kram?
Klart jag kan
Hur är vänskapen mellan nummer 59 och 72
Finns ingen, haha de vet inte vem den andra är ens
Hur länge har du känt nummer 22? 
Läänge
Har nummer 23 ett förhållande?
Nope ;)
Har du velat slå 59 i ansiktet?
haha aarå ;D


Favorit i repris


  

skulle jag leta i affären skulle jag inte hitta de här kläderna...gör jag aldrig


Hem ljuva hem

Såå här är nu mitt nya hem, bilderna är iof ganska dåliga och det är fullt med stök överallt. men jaa så här ser det iaf ut ;)


Mitt rum utan möbler

Tråkigt och få möbler



Haha lite stökigt och rörigt









Simones stökiga rum



toa nr 1

toa nr 2





Ett stycke hall


Mammas och pappas otroligt stökiga rum



Kök




Gullmars

Heej alla !
Nu har jag flyttat och sovt min första natt i den nya lägenheten, det är grejer överallt men jag har packat upp nästan alla mina saker. Mitt rum är skit fint :) jag kommer inte skriva på ett tag tror jag, för vi har bara internet i vardagsrummet och jag orkar inte sitta här och skriva liksom. Idag kommer våran soffa, vet inte när men det får vi se ;) aja, dags att gå,,heejdå<3

RSS 2.0