31 januari 2009

Igår efter träningen fick jag reda på att jag inte skulle spela match med laget. skulle spela med dam-laget ! :D så det gjorde jag idag, gick bra, vi vann :) det va en rolig match, spelade mycket ! :) sen åkte vi hem och åt. skulle föjla med a,r och s till stan med dem åkte utan mig !! utan att säga till att dem skulle göra det heller, schysst ! skulle igentligen gå på bio med dem ikväll och se i taket lyser stjärnorna. men jag vill inte gå med dem. för ja bråkade med amanda så jag e as sur på henne. ska gå med simone ikväll istället, om jag har lust...å då skulle pappi betala :) ska kolla på my new bff strax så nu ska jag sluta skriva..

29 januari 2009

Tänkte först inte gå till skolan idag, men gick ändå, vill inte missa nåt. slutade tidigt ! sköönt ! gick hem och kollade på my new bff på datorn, det e skoj ;P vill verkligen åka till stan !! måste måste måste!! men ingen vill följa med, alla nördarna :(
nu så ligger jag i sängen och kollar runt lite på nätet..gör typ ingenting mer. ska nog gå å äta mellanmål strax :P intresse klubben antecknar känner jag.. ;)

 

--

Nu har jag sökt gymnasium :)
1. nacka gymnasium
2. sjödals..tror jag iaf att den heter, en i huddinge :P
3. John bauer
4. S:t eriks
5. G2

Hoppas så jävla mycket på nacka ! :D och hoppas sara kommer in också, skulle va as bra ju !! :) men men ..det är bara å plugga på nu...har några ämnen jag ska satsa på, så hejja mig !



Ne nu ska jag nog gå till badrummet och ta bort smink å sånt..hatar att ta bort sminket, haha det tar sån tid :P men man måste väl ;P nej jag orkar inte gå å lägga mig..tråkigt ju. usch nej,,jag har fått en ny svenska bok som ska va utläst tills nästa vecka ! + att jag har en engalska bok som jag också läser..fyfan ! oh nej,,varför kommer jag på alla läxor nu ?? jag ska ju skriva ner svåra ord som jag har i min engelska bok tills imorgon "/ orka kolla igenom boken och leta ord..aja behöver inte skriva så många :P ska gå och hämta tandborsten nu..

INGEN RUBRIK TACK

Ser på topmodel, efter det ska jag nog söka gymnasium ;) sitter här å äter glass som är gott gott och har annars ganska tråkigt..Det känns som att jag har en massa läxor tills imorgon men jag har nog bara franska :P just det ! måste hitta sommarjobb snart !! jävligt snart, fast jag vet inte var..några förslag? (a)

28 januari 2009

På musiken idag fick vi grupper som vi skulle jobba med. jag,linnéa,nellie och isabella ska spela i ett band :) linnea på synt eller nåt , nellie på bas, isabella på gitarr och jag på trummor :D ska bli as roligt ! hahaha frågan e bara om jag kan spela trummor ;D men det ska bli ruuligt ! vi ska spela beatles - twist and shout :) lyssnar på den nu och försöker lära mig texten..fast jag tror linnéa ska sjunga, och vi andra efteråt ( i bakgrunden ) men vi får se hur det blir.. :P sitter i vardagsrummet nu och ser på hells kitchen med pappi och ska nog göra lite franska snart.. :P tobbe fick nykeln till sin lägenhet idag så snart snart flyttar han. ska dit ikväll tror jag :) åå jag vill åka till stan idag ju..men ingen vill följa med, tråkmånsar ! :P nee, nu orkar jag inte skriva mer !

27 januari 2009

Skolan idag va helt okej tycker jag..istället för idrott skulle vi åka skridskor, men när vi kom till tp där alla skulle träffas hade de redan åkt :S så då åkte vi till zinken själva. hade inga skridskor så jag,sara,william,sigge och adam skulle gå till eriksdalsbadet och tillbaka. men killarna va så osmarta och ville ta en annan väg tillbaka, vid vattnet. det va iof finare men det tog längre tid :P haha. dem va inte alls jobbiga som dem brukar vara, de va bara roliga :P sen när vi kom till zinken igen va alla borta igen ! haha :D så vi åkte hem själva :P åkte direkt hem och åt. sen va jag tvungen att skriva schema till träningen för kate e fortfarande sjuk "/ sen skjutsade tobbe mig och jag tränade. gick väldigt bra faktiskt :) jag gick igenom regler och det va lugnt då vi satt i en ring imitten och alla lyssnade och förstod vad jag menade och minndes bra ! :D så nu kan de typ alla regler kate ! ;) sen skulle simone träna sitt lag och då stannade jag kvar. sen gick vi till västertorp och lämnade bollarna och fick skjuts av tobbe hem som va där. åkte hem och åt middag. hade fått mina saker från h&m..bikini underdelen va lite för liten, men det går :P sen va det ju en överdel och en klänning. såg på topmodel nyss typ..fy fy måste göra franska läxa strax..men det e inte så jätte mycket som vi ska kunna så i värsta fall får jag göra det imorgon..måste ju läsa klart boken till imorgon också, men det går snabbt ! ååh gud va sköönt ! :D imorgon e det sovmorgon som jag verkligen behöver ! å ingen träning, den enda vardagen jag är ledig på -.- ne nu stressar anton mig så nu ska jag sluta skriva..åå nu ser jag att jag fyller år om 4 månader ;) exaakt

INGEN RUBRIK

Igår:
pappa fyllde år igår !! :) GRATTIS <3 först på dagen fick mamma och jag skjuts till nacka där vi gick till gymnasiet på öppet hus. det lär roligt när typ den biträdande rektorn pratade om frisör. det va en fin salong och det verkade bara så bra ! :) så jag ska söka nacka som mitt första val :D efter vi hade vart där gick vi till nacka forum. där prövade jag en massa saker och sen köpte jag en film till pappa. jag provade en kjol som jag har prövat förut, köpte den inte men ångrar mig nu :P sen åt vi på burger king och åkte sen hem. då städade jag mitt rum och efter några timmar kom släkt hit och vi firade pappi ;)

Idag:
Vaknade typ 10, gick upp och gjorde mig iordning. sen gick jag till tp där fanny väntade :) va helt sjukt länge sen vi träffades !!! vi åkte till t-centralen. letade efter kjolen jag prövade igår men den fanns inte !! >:( vi gick runt lite..sen kom det en konstig kille..han va läskig och pratade med oss :S fanny köpte en tröja som jag också prövade, men jag ville inte ha den. fast den va faktiskt fin ! :P sen köpte hon ett vitt linne och ett par örhängen. jag köpte ett par likadana örhängen :) sen åkte vi hem till fanny. gud va snyggt det va !! dem har ju byggt om. jätte fint verkligen ! vi kollade på eva och adam serien :) och sen åt vi rostbiff och potatisgratäng, suuuuper gott ! :D haha sen spionerade vi på hennes syster som hade 4 kompisar hos sig. de pratade i telefon med nåfra killar, haha as roligt :D halv 5 åkte jag hem och nu sittar jag på mitt rum. klockan 8 ska jag spela match ! :) skoj skoj. Nej nu orkar jag inte skriva meeeeer ! hedå<3

22 januari 2009

skolan idag va tråkig..amanda är typ jätte sjuk "/ sara va inte i skolan och rebecca gick hem efter ett tag..så jag va själv, fast bara 2 lektioner :P men ändåå ;P på franskan va vi bara 4 st ( !!!! ) det va as skönt ! så hade vi som ett slags läxförhör där vi skulle skriva allt på tavlan och det gick as bra :) sen läste vi en text och översatte och det klarade jag också :P haha ! sen gick jag hem och gjorde typ ingenting..tror jag :P just nu ser jag på topmodel och äter kall risgrynsgröt med sylt :) goooott ! :) ska kanske träna sen..men jag har så ont i huvet så får se hur det blir med det "/ ÅÅÅH bra sak på gång här ! :D jag kan gå på handbolls utbildningen för barn lag :D så himla glad !! fast jag missar ju den sista, fast den ska jag göra i typ maj :P ska bli så roligt :) aja nu ska jag fortsätta se på topmodel, heejdå !

21 januari 2009

Orkar inte skriva något om skolan idag.. :P eller jo HAHAHAHAHA !! sara och jag va så himla roliga ! :D haha ! sigge har fått smeknamnet "pastor" av nån, vet inte vem :D haha, å så kom sara och jag in på ämnet mc donalds ! då kom vi på att sigge skulle ändra alla namn :P så det blev chiken mc pastor , coca pastor, pastorshake å en massa saker ! haha låter säkert as tråkigt men det va otroligt kul !! :D hahaha ! hmm..sen efter skolan va jag bara hemma..varken internet eller telefonerna fungerade hemma :S sen åt vi efter ett tag.. å en nyhet här va ! tobbe ska flytta om två veckor :S fick jag veta nu :P så vi va å kollade på hans lägenhet, va ganska stor tycker jag :P eller nej inte stor direkt men aja. det va ett litet sovrum, kök, badrum och vardagsrum. blir nog fint med möbler och sånt :) haha det roliga är att vi kommer ha ett tomt rum och mamma säger hela tiden att sara kan flytta hit ! haha :D just nu ser jag på top model, skoj skoj skoooj ! pappa har en massa folk på möte här..(igen) å jag vill ha sockeerkaka ! :P om det finns nåt kvar när de gått :P nej nu ska jag se på tv..hedå<3

Haha har man tråkigt eller?

tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Louise, men mina vänner kallar mig Lilla. Jag älskar att kasta hamburgare på tanter.  leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att leka med min mamma, för jag har hört att man kan bli fjortis om man gör det. Jag bor i en i en lyxvilla, och där bor också min älskade F. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast han kan vara lite porrig. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika deprimerande
 liv som jag har!!


Månad du är född i:
Januari - Söta
Februari - Porr
Mars - Data
April - fjortis
Maj - Lilla
Juni - Naken
Juli - Nörd
Augusti - äckel
September - Emo
Oktober: Mumien
November - Brat
December - Ful

Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mig
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter



Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
annan/övriga - leka prinsessa


Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
uppsatt - leka med min mamma
"fluffat" - cama med peddos
krulligt/lockigt - lyssna på musik helt
ofixat - sova


Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis


Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna


Någon du älskar / älskade frivilligt


 Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock


Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - porrigt
katt - roligt
annat/övrigt - fnissig

INGEN RUBRIK TACK!

Fyfan säger jag bara ! FYFAN ! skulle till träningen idag, det snöade och va allmänt piss väder. jag va tvungen att gå till västertorpshallen och hämta ett tungt fullproppat nät med bollar och västar. den va typ omöjlig att bära på ett bekvämt sätt ! as jobbigt !! sen fastnade jag i repet när jag bar den. sen kom jag tillslut fram till hallen där det va några barn. jag fick stressa as mycket också ! då ser jag att det är värsta staketet just där jag måste gå för att gå in ! åå då blev jag as stressad..tillslut hittade vi hur man skulle komma in och då började jag träna. kate är som sagt sjuk så jag fick träna själv och det va typ kaos. va aldrig sjuk igen kate ! hahaha :P va så jobbigt. när vi skulle köra lekar ville de göra olika lekar och alla ville förklara och ville vara vissa saker. blev så gimla trött då :P sen skulle de köra match å då fick man ju förklara att så ska man inte göra å sånt, å dem va  många ! :P haha usch..det gick säkert bra, bara att jag va så stressad typ hela tiden så jag märkte aldrig :P aja, skit samma nu är det iaf klart :P haha skönt faktiskt ;) och nu ett till fyfan!! FYFAN för att jag är borta den 21 då den sista "lektionen" i bollskolan är ! man måste ha 100 % närvaro för att få vara med och det skulle va as bra om jag gick på den..å nästa är om ETT ÅR !!!! aaah blir så sur !! Nej nu ska jag sluta skriva, säkert tråkigt att läsa om mina problem :P

20 januari 2009

Vaknade en halvtimme innan jag skulle gå till skolan idag..blev lite halv stressigt :P engelskan och matten va tråkiga..men bilden va ganska så rolig. va ganska koncentrerad så jag jobbade mycket idag ! :) och mia tyckte det blev bra :P sen efter lunchen åkte alla nior till friskis och svettis i hornstull :P haha det va ganska roligt. eller han som va ledare eller vad man nu ska säga va lite rolig :P sen åkte vi hem och den snöa som fan !! jobbig jobbigt jobbigt !! om 40 minuter börjar träningen för 02-orna. kate är sjuk den odågan :P så jag måste va själv och det vill jag inte :P haha ! men jag har skrivit upp vad vi ska göra så jag hoppas det kommer gå bra... :P så måste åka alldreles strax, måste hämta bollarna och sen dra till hallen och öppna å skit :P mahaa,, :) men jaja dags att börja göra mig i ordniing för utgång ! Heejdå <3


INGEN RUBRIK


Strax ska amanda,rebecca,jag och sara se på bröllopsduellen. lite sent tycker jag, eftersom den börjar vid kanske 9, så e den väl 2 ½ h kanske. då blir det lite sent. eftersom det e skola imorgon..men men det va sara som bestämde tiden, så jag har ingen aning om varför just den tiden när vi kunde ha valt en tidigare :P aja..skit samma. om en halvtimme går jag till tp, eller jag e snarare i tp om en halvtimme. just nu ser jag på topmodel repris..har tråkigt värre ! Bjuder på min elaka gubbe igen..den e så fin. >:D


   

18 januari 2009

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen..gick till vivo och köpte godis, sen kollade jag bara på tv. klockan halv 6 åkte vi till gustavsberg där jag skulle spela match. klockan 7 började matchen och vi vann :) fast jag spelade inte så mycket. och när jag spelade hann jag aldrig ta vax så bollen va haaaal ! och den va jätte lätt och hård så alla tappade den hela tiden :S men det va kul iaf.  sen åkte vi å köpte kebab och åkte men och åt. gott gott gooott va det ! :P sen åt jag en massa godis och kollade på tv :)

  



Vaknade seent idag..gick upp och åt tunnbrödrulle som jag tjatade om igår :D haha ! sen har jag kollat på en massa avsnitt av crowned och ätit godis..ligger fortfarande i sänger, orkar inte gå upp. men ska städa idag så får väl gå upp sen då :P kanske ska gå på bio sen..men vet inte hur det blir med det.

Simple Plan - Save you


Test varning !

Utseende:
[x] Färgat håret
[X] Använder smink varje dag
[/] Borstar håret varje dag
[/] Plattar håret varje dag
[x] Du använder brunkräm / fundation
[x] Du använder mascara
[X] Du använder puder
[/] Du använder rouge
[ ] Du använder kajal
[/]  Du använder ögonskugga
[ ] Du använder läppglans
[ ] Du använder täckstift

summa 7

Behandling på kroppen:
[ ] Dushar varje dag.
[ ] Tvättar håret varje dag.
[x] Borstar tänderna varje dag
[X] Tvättar ansiktet varje dag
[ ] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[ ] Gör alltid rent öronen
[ ] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] blond hårfärg är snyggare än brunt

summa: 4

Övrigt:
[/] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras...
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[/] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv
[/] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[ ] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[x] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop
[x] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[xxx] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[x] Du älskar att ha klänningar på sommrarna
[x] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute

summa: 7,5

Totalt: 18,5

1-10 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-47 - Så petig behöver du inte vara miss


16 januari 2009

skolan idag..ganska okej. slöjden va as rolig :) det är nog mitt favorit ämne ! är alltid roligt ! jag började sticka idag :) ska göra fest tofflor !haha :D sen efter skolan gick jag hem och kollade på top model. sen somnade jag och vaknade en halv timme senare..sminkade mig och bytte kläder. sen skjutsade pappa mig till issa :) dit kom det jätte många, nästan hela laget och andra :) vi åt först tacos, å vi va så många så det blev väldrigt trångt och rörigt :P men gott va det. efter det öppnade hos presenter i vardags rummet, hon fick en massa fina saker :) hahaha och en jätte rolig bok av bella !! :D haha det va en tarzan bok som hon hade klistrat fast issas ansikte på alla tarzan bilder :D haha ! va så himla roligt ! så hette boken djungel issa ;) efter det åt vi marengswich eller hur det nu stavas :P sen va vi i vardagsrummet igen och spelade jätte hög musik och dansade å hade riktigt roligt :D sen åkte alla hem och pappa kom å hämta mig ;) imorgon ska jag spela match me laget :) skojskoj, fast det är klockan 7 så har hela dagen ledig som tur är. för träningen kl 2 är flyttad till fredagar från och med nu :) skönt ! Ne nu ska jag sluta snacka strunt ! Bajbaj, bjuder på min elaka gubbe -
>:D

    

Internet shopping


Internet köp på H&M :)
Klänning för 149 :-
Bikini överdel 49,50 :-
Bikini underdel 19,50 :-

Köpte bikinin på rean, inte så jätte snygg men har stort behov av en till bikini :P ska nog leta efter yttligare en ! skulle egentligen viljat ha en underdel som passar till en bikini överdel som jag redan har, men det gick inte att köpa i min storlek "/ fast nu har jag ju bara kollat på internet, har inte vart inne i stan å kollat än ;) Men får dra mig in till stan minst en gång innan jag drar till spanien, måste nog ha en till bikini :P Sen ska mamma köpa presenter som jag har valt ut på internet till issa !


Sminkväskan är ett intärnskämt ;D youandme kitty lovers, you know what i meen issa ;) <3 Den kostar 29,50 :-
Ljusrosa nagellack 39,50 :-
Make-up svamp 19,50 :-  + en likadan till mig :P

14 januari 2009

Va i skolan idag..den va helt okej förutom ludde !!! förstår mig inte på honom "/ först på so:n va han as jobbig och gick efter mig och va allmänt jobbig bara. usch på honom.. !! sen i ljushallen tog han mina franska saker och skulle såklart vara så omogen som bara han kan vara och inte ge mig sakerna. så ger han såklart mappen till william som slänger den på golver mitt i ljushallen så att ALLA papper åker ut ! då tog jag upp allt och la det på skåen igen. MEN då ska såklart ludde putta ner dem igen !! blev så jävla sur då ! så jag slog till honom och va tvungen att ta allt igen.. >:(
Då gick jag till amanda och sara..så tar adam,william och ludde ännu ett häfte från mig men jag orkade inte bry mig om dem. efter en kort stund gav dem tillbaka den. så efter franskan sa ludde nåt till mig men jag ignorerade honom ! hatahatahataaa!! aja..annars va dan helt okej som sagt. efter skolan skulle jag,amanda och sara åka till skhlm men jag åkte å kollade på en lägenhetr istället. så amanda och sara köpte rebeccas present från mig också så betalar jag dem sen :P brabra! ska kolla på en present till issa p åinternet nu..mamma ska köpa nåt efter hon har jobbat men jag vill bestämma vad :P så ska kolla runt lite strax. skriver nog strax igen :P bajbaj<3

13 januari 2009

Vanka vanlig tid imorse för att gå till skolan. hade väldigt ont i halsen..jag klädde på mig kläder och gick till badrummet för å sminka mig. medans jag höll på började jag må illa så jag fick sätta mig ner hela tiden :P usch mådde jätte konstigt. efter ett tag kom jag på att jag hade ganska bråttom. jag kände att jag inte skulle orka gå runt i skolan och må illa hela dan. så jag ringde pappa som fick sjukanmäla mig (igen) :P så då bytte jag om till pyjamas igen och la mig och kollade lite på vakna med the voice. fast sen somna jag. så vaknade jag av att cayenne hoppade på mitt dörrhandtag flera gånger. det va jobbigt :P haha. sen vid typ 1 gick jag upp och gjorde toast och vanliga mackor och juice :) så satte jag på de första bert avsnitten i vardagsrummet och la mig i soffan. igår kollade jag också på bert, men de sista avsnitten.. :) och så såg jag på mamma mia. aja nu orkar jag inte skriva meeeer :O

Om några veckor åker jag till kanarieöarna :D yää !

Human - The Killers


Börjar nog bli lite beroende av den här låten.. ;) <3

10 - 11 januari 2009

Igår:
Vakna halv 12, gick å bada i typ en halvtimme. sen gjorde jag mig iordning och typ 20 i 2 kom emma. vi gick till vivo för att handla till kvällen. haha dem i affären trodde säkert att vi skulle äta allt själva för vi köpte 2 pepsi, 2 chipspåsar, 2 dipp, 2 gräddfil och en massa godis ;) sen gick vi hem till mig och lämnade allt och gick direkt till tp. där väntade linnéa,kate,ida,filiz,thilde och katarina. vi åkte till liljeholmen och tog tvärbanan därifrån. på tvärbanan mötte vi tanja och vi åkte till årsta och tanja hittade som tur va till bowlingen ! där va vi klockan typ 3. eller ne typ 20-kvart i. där delade vi upp oss 3 och 3. jag,ida och emma spelade på en bana. kate,filix och tanja på en. och katarina och linnéa på den sista, thilde ville inte va me "/  åå jag va riktigt cool ! ;) gjorde en strike på mitt första kast eller vad man nu säger. sen gjorde jag en spärr på den andra ;D när vi hade spelat klart efter ca 1 och en halvtimme kanske..kom min och emmas pappa med en varsinn bil och körde oss till en grekisk resturang i älvsjö. där va det goood mat :) älskar grekistkt ! när vi hade ätit klart åkte vi bussen hem till mig och alla va väldigt intresserade av mina katter :P haha ! hemma hos mig sjöng vi singstar hela kvällen :P haha. åå vi hade väldigt roligt ! :) vid typ 10 kanske..åkte alla hem. och vi fick de pengar som, blev över från lagkassan. jag fick 311 kr.

Idag:
Är fortfarande sjuk..va det igår också fast då va jag faktiskt bättre än idag "/ igår blev jg snurrig i huvet när jag gick runt :P haha. idag har jag bara legat i sängen hela dan..haft tråkigt som fan ! menmen..vill man bli frisk så.

..

var ligger din telefon när du sover? - Oftast på golvet så jag blir tvungen att gå upp när alarmet går :P man är ju smart !
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? - Typ aldrig
hur känns det när du inte har din telefon på dig? - jobbigt ! om nån skulle skriva eller ringa
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Näe..eller det tror jag inte iaf
hur många samtalsminuter har du ringt?  - 22:11:28 - pratar sällan i telefon :P
hur många telefoner har du haft det senaste året? år 08 1, samma som jag har nu
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? - näe
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? - Aa det blir super ! och alla kan komma ? <3
vad står de i de senaste skickade sms:et? -  Ja det tror jag, jag har smsat alla och linnéa ska ringa till alla <3
vem är överst listan över missade samtal? - Vet inte
vem är 6a på listan över mottagna samtal? - vet inte..raderar allt sånt :P
vem är 2a på listan över uppringda nummer? Dolt nummer - emma
har du som bakgrunds bild? En tema bild som ändras hela tiden..coolt ;)
hur mkt batteri har du?  - 49 %
vem är 8 på din kontakt lista? -  Anders 2
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? - Vet inte.. :P 
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? -  Har ingen :O
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? - En bild på laget när vi är ute på natten på cupen
hur mkt är klockan när du gör detta? - 18.37


genom vått och torrt - rapokalyps


Hittade den bästa delen sara ;D <333

Actually i don't - Viktor Ganger


Minnen :) <3

9 januari 2009

Gick aldrig på träningen igår..mådde riktigt dåligt ! istället tog jag på mig pyjamas och tog bort smiket och gick å la mig. å jag frös jätte mycket ! sen åt jag på rummet och somnade om igen. sen vaknade jag klockan kvart över 9 och då va det jätte varmt ! så då tog jag tempen och jag hade ganska hög feber. sen vid 10 somnade jag tror jag..kommer inte ihåg. sen när jag vaknade i morse mådde jag fortfarande dåligt. så jag gick inte till skolan. nu är klockan halv 3 och jag ligger i sängen och ser på tv..nej nu orkar jag inte skriva mer. heejdå<3

8 januari 2009

vaknade ganska tidigt idag..men va så gimla trött så jag låg kvar i sängen ganska länge. klockan 8 började vi ..hade matte och det gick seegt, va as tråkigt..sen va det engelska och då skrev vi lite svar på utvärderings frågor. efter det hade vi so. då fortsatte vi med andra världskriget..helt okej faktiskt. sen va det svenska och då hade vi ett lästest som en förberedning till nationella proven. sen va det lunch..efter det hade vi franska som sista lektionen. när vi slutade följde jag med sara till typ industriområdet för hon skulle hämta en mobil nånstans..vi visste inte vart det låg så vi gick runt där ett tag va as kallt !! sen efter ett tag kom det en bil som stannade och vevade ner rutan och kollade på oss..va as läskigt ! så då gick vi..vi hittade aldrig dit vi skulle. då gick vi till coop och sen vivo, sen hem. nu sitter jag på mitt rum och ser på tv. träning idag men jag mår inge bra ! har ont i kroppen, halsen och är lite förkyld..skippar nog den idag..men får se senare. nä nu ska jag inte störa längre ;) heejdå<3

Cup med polisen

Gick upp tidigt på söndag morgonen och åkte med pappa till centralen. där åkte hela laget till cupen..kommer inte ihåg vart det va, men det va iaf halvvägs till gbg. det tog lite mer än 2 h på det första tåget, sen bytte vi och åkte i 50 minuter på det andra. när vi kom fram va klockan 11 tror jag..då fick vi vårat rum i skolan där vi skulle sova. vi packade upp och sen kollade vi på lite matcher. haha sen va det as roligt ! vi gick tillbaka till rummet och gjorde en jätte rolig dans ! haha det va riktigt roligt :) sen åt vi tror jag..sen bytte vi om och spelade första matchen. den vann vi :) sen på kvällen gick vi till en thai resturang. där åt vi buffé, gott gott. man fick välja kött och kyckling och sånt, sen lämnade man in det till en kock som stekte det, very coooolish..sen klockan 12 gick vi å la oss. vi vaknade klockan 2 av att det lät konstigt. as lääänge ! det lät som om någon borrade i väggarna. vi försökte somna om, men efter typ 5 minuter gick julia ut och kollade. då va det brandlarmet och alla va påväg ner för trapporna. så vi fick ta på oss kläder och gå ut i kylan ! så jävla kallt !! där va vi ganska länge..poliser, brandmän och typ larmcentral personer kom dit. sen fick vi gå in igen. det va tydligen några som hade lagt en massa brännbart material utanför ingången och tänt på det. aja..nästa dag vann i alla matcher så vi kom etta i gruppen :) på måndagen va det slutspel. då vann vi första matchen och gick till semifinal. sen i semin förlorade vi med 2 mål ! va så himla jämt hela matchen..va as nervöst !! så om vi hade vunnit den hade vi gått till final och vunnit LÄTT ! för det andra laget som va i final va dåliga. de hade typ bara jätte lätta matcher..dåååligt. sen kollade vi på alla finaler typ. sen klockan 6 åkte vi hem..kom hem klockan halv 10. det va det som hände på cupen kortfattat. det va roligt och nu känner jag alla i laget mycket bättre ! :)


2 januari 2009 = första inlägget år 2009 :)

2009 !! wohoo :D nyår va riktigt rolig ! orkar inte berätta allt som hände men det va iaf as roligt :) så himla sköna människor som vi träffade !! va en riktigt lyckad kväll tycker jag :)

igår vaknade jag hos sara, vi gick till pizzerian med amanda vid kanske 1-2? vet inte riktigt :P sen gick jag hem..amanda och sara gick till coop. sen när de kom hem igen gick vi till amanda och kollade på en film..bare bea tror jag den hette..nån dansk film typ :P men jag kunde inte se halva ens..skulle träna. träningen va väldigt jobbig och inge rolig faktiskt..sen efter träningen ville tränaren prata med mig. han frågade om jag ville följa med på en cup som de ska spela från söndag till tisdag :) men jag ska säga till honom på träningen imorgon :) jag ska nog följa med :) sen sa tilde idag att han hade frågat henne också :D så hon ska också med ! :)

Idag vaknade jag vid 10..sen vid halv 2 igen..tror jag iaf :P haha. jag ligger i sängen nu :P haha klockan är halv 6 liksom ! :D haha. sara är sjuk..amanda orkar inte göra nåt..fanny kan inte..just det ! rebecca fråga jag aldrig :S fast lite sent nu.. ;) så idag har jag inte gjort någonting..haft det skönt å slappat. fast jag mår as dåligt idag..vet inte varför..saknar en viss person..kanske därför..


RSS 2.0