-

Nu har jag ny msn..äntligen ;) [email protected]

Heluuu

Välkommen..yiha !
Tro det eller ej, men jag har fortfarande ont i huvudet. Från att jag vaknade tills jag somnar kanske ? Fyfan..

Aja kom hem från mötet för typ en timme sen. Gick väldigt bra och fick reda på en massa bra grejer. Jag och kate ska bestämma nån dag då vi ska skicka ut mail till alla föräldrar, eventuellt ringa dem, sätta upp lappar i hägerstensåsens skola och i västertorpshallen. Träningstider för knattelagen blir tisdagar klokcan halv 6. As bra !

Just det, skickade ut 5 olika mail innan jag åkte till 5 olika frisörsalonger.
Marianila, studia81, klippsödermalm, hårmakeriet och salong svartensgatan 7..påhittigt namn på den sista..
Håller tummarna för att jag ska få en praktikplats ! Snälla snälla, kom igen nu !

Mer naturell än så här får du aldrig se mig..love my eyes..naturellt ohyes

Allting kommer lösas och bli bättre igen..humhumhuuuuum !

Hola guapa !
Idag vaknade jag med huvudvärk och åkte hem från skolan med huvudvärk. Ingen bra dag idag alltså..mette diagnos på morgonen som gick skit, sen frisör..hände inget speciellt. Lunchen va helt okej för en gång skull. Svenskan va tråkig och jag va trött hela dagen och hade ont i huvudet hela dagen. Fyfan för måndagar !

Klockan kvart i 7 kommer papi och hämtar mig. Jag och kate ska på möte hos Hjortenbo om knattelaget. Skoj? Vi får väl se..aja orkar inte skriva nåt mer..my head is killing me ! Adios :)

Spain, yääh

Hallå där !
Jag är rastlös och har sjukt tråkigt här borta...! Känner mig sugen på att åka tillbaka till Spanien..skulle vara nåt ! Aaaah saknar den veckan så mycket, det va helt klart sommarens bästa vecka och den bästa resan hitills in my laajf. Men nu ska jag kika runt på lite saker...adios !

Det här blir ett långt inlägg känner jag...

Fredags:
Va i skolan, höjdpunkten va frisörlektionen då vi fick tvätta varandras hår och fixa det. As roligt faktiskt ! Så himla skönt med huvudmassagen när den andra schamponerade än. Sen fönade vi håret och sånt. När vi slutade gick jennifer,hanna och jag till fiket och va lite onyttiga. Köpte en stooor skit god bulle och lite godis. Sen åkte jag hem och packade.

När vi kom till släktträffen satt alla och åt..så vi joinade dem. Sen hände det inte så speciellt mycke mer den kvällen. umgicks med släkten, fanns en massa som jag aldrig hae träffat förut. Jag tror att vi va ungefär 57 stycken släktingar och 12 hundar.

Just det, vi bodde sjukt fint ! Vid vattnet, fanns en brygga och en flotte, en massa roddbåtar och kajaker. Det va skit fint där !

Lördag:
Gick upp klockan 12, är det helg så är det. Alla va såklart uppe redan..jag åt frukost, socialiserade mig lite. Sen blev det lunch..sen hände det en massa småsaker under dagen men jag hoppar direkt till kvällen istället ;)

På kvällen fixade vi oss lite smått..sen blev det släktfoto, fast i delar. Vi va ju på mormors del såklart. Sen fick vi vår bordsplasering och jag fick sitta vid barnbordet....hahaha ! Inte schysst, gränsen gick tydligen vid 16..härligt ;) Men det gjorde inte så mycke..jag klarade mig. Maten va väldigt god, grillat kött av olika slag, potatissallad och lite sånt gott.

Efter maten gjorde vi en massa andra saker, vad man ville. Jag och några av barnen gick till bryggat och fångade maneter haha. Så äckligt men ändå roligt. Efter ett tag åt vi efterrätt men då satt alla vart de ville. Då fick jag sitta vid "vuxenbordet" haha ;)

Sen blev det jävligt mörkt vid typ 9 tiden. Då började alla småbarn droppa till sängs och vi blev färre och färre. Vid typ halv 12 gick jag och simone till vår stuga för att sova. Jag va skit trött ! Hade ju hållt igång hela dagen, alla va as trötta fast än klockan inte va mycke alls.

Söndag:
Gick upp vid 11, duschade och åt frukost. Sen gjorde jag lite andra saker..orkar inte berätta. Men jag va iaf med släkten såklart. Efter tag blev det lunch och sen började de flesta åka hem. Även vi. På vägen hem kalasade vi på en massa chips och ostbågar medans jag läste ur frisörboken (läxa) Väl hemma har jag inte gjort så mycket.

Det va min helg i korta drag ;) Det va skit bra där borta, det gick alldreles för fort ! Kunde ha stannat mycket mycket längre.

Jajajaaaa

Hola !
Nu ska jag berätta om min helg..eller strax iaf ;) Gör det i ett nytt inlägg..hehe fråga mig innte varför. Just nu sitter jag på mitt rum i min fotölj och lyssnar på musik. Väldigt skönt. Måste läsa i frisörboken också...30 sidor, läxa från i fredags. Fast jag har typ 10 sidor kvar så det är inte hela världen. Men iaf..jobbigt. Har tyvärr inga bilder från helgen, men det kanske kommer så småningom eftersom att det va en massa andra som fotade som galningar ;) Jaja..inget mer kul att komma mer här..hejdå på en liten stund ;)

Bara liiite söta ;)
Simone, jag, tobias

I'm back

Jag lever !
Glömde skriva att jag åkte iväg på släktträffen i fredags..ska berätta med om det senare, ville bara säga att jag inte dog..adios

bibiiii

Hola !
Kom hem från skolan för ca 40 minuter sen, as skönt ! Vi hade bara friendsdag typ..gick runt och gjorde en massa lekar. Sen skulle vi leta feter klassrum E107. Vi gick runt i typ hela skolan...as länge, men vi hittade den aldrig. Det visade sig att vi inte skulle dit tillslut, så vi fick åka hem.

Ikväll ska jag träna, nu sitter jag och ser på tråkig tv..ingenting kul att kolla på. Just det, Sergi skrev till mig såg jag nyss :) glaaaaaad ! Adios amigos

Höst höst höst...

höst






gulligullgull

Aloha !
Idag har det varit en lång dag ! Maten smakade skit, alla åt jätte lite. Så alla va jätte hungriga i slutet av dagen och hade ont i huvudet. Så jävla dålig mat i skolan ! BLÄÄH ! Började halv 9 och slutade halv 4 tror jag..kommer inte ihåg. Då åkte jag hem direkt. Känner mig trött, har varit det hela dagen, säkert pga det dåliga vädret. Får alltid ont i huvudet om det är åska i luften, det va det säkert. Orkar inte skriva mer nu, Adios amigos !

SImone och sanne åkte till köpenhamn idag och dem fick låna niklas -,- jag är så snäll ibland..men går han sönder så får de köpa en ny ! MUHA

Nu kör vi lite låtar...eller snarare en låt

 

Jävligt bra att komma ihåg alla dans steg :O
 Remix, ganska bra

Ännu en remix, bra !

Natta

Aloha !
Har precis klippt simone, jag är så duktig så ! Sitter och dricker iskallt vatten, fyfan vad gott just nu. Ska gå och borsta tänderna strax, sen ska jag lägga mig och se på tv, sen blir det sussa. Aja nu ska jag inte skriva mer ;) Godnatt !

Kinesbilden !!

Tisdag

Haloo !
Imorse fixade frisörerna vårat hår, så hade vi fått en ny tjej i klassen. Claudia (kissies kompis...dundunduun) hon är 91a, alltså 18 år, eller i november. Hon va väldigt trevlig och snäll :) Börar känna alla i klassen ganska bra nu, fick några nya nummer på lunchen. Från elin,nicole,claudia och sandra. Gillar verkligen min klass, så himla trevliga tjejer :D Slutade dagen klockan kvart i 2, vi fick ett nytt schema. Vet inte varför...men den är lite bättre nu :)

Åkte hem direkt efter skolan och sen tränade jag. Så jävla jobbigt ! Fyfan...men imorgon är det ingen träning (hallelujah)
Aja ska fortsätta kolla på linas kvällsbok på tv nu, Adios !

tisdag

Godmorgon !
Vaknade för ca 40 minuter sen. Sitter här på mitt rum och har 20 minuter på mig att nörda vid datorn innan jag ska gå till tbanan. Usch vad jag är jobbigt trött...och ful i håret. Men det ska ändå fixas sen, som tur är. Aja nu ska jag kolla runt på lite sidor innan jag går hemifrån.

Ha en bra dag , Adios !

.

Aloha !
Ska strax gå och lägga mig, börjar 10 imorgon. Bara frisör ämnet hela långa dagen..härligt :) Aja laddar upp en massa bilder från när familjen friberg va småttingar. Kommer dyka upp små foton här och där på bloggen ;) Adios amigos !


Inköpslista...när jag får pengar dvs


Don't close your eyes..

Hola !
Kom till skolan vid 12, frisör och mode/textil klasserna samlades i E003 (stooooort klassrum) Där fick vi fika och sen blev vi indelade i 8 grupper med 5 personer i varje. Sen fick varje grupp 5 toalettrullar som vi skulle göra en klänning av :D haha ! Vi skulle göra en brudklänning. Så en i gruppen fick vara modell coh så började alla grupper göra snygga toalettpappers klänningar. Det va riktigt roligt ! Och våran blev ganska bra tycker jag, hehe ;) EFter det slutade vi, väldigt tidigt. Då gick jag och sara till nacka forum och prövade kläder och åt på tacobar. eller iaf jag, sara åt hamburgare.
Jag upptäckte att jag inte hade några pengar..inte kul, för jag hade hittat en massa kläder som jag ville ha ! >:(

Efter ett tag åkte vi hem och idag är det ingen träning (hallelujah)
Adios ;)

Trion



Jag tycker att han alltid ser så stel ut..alltid kostym och slips, nästan lite tråkigt. Som sagt, lite för stelt enligt mig.


Fullträff hela tiden ! Väldigt feminint och väldigt snyggt. På nästan alla bilder jag hittade på henne hade hon väldigt fina kläder ! 5 av 5 toasters ;) haha


Han ser alltid så lugn ut, inte det minsta stel eller nåt sånt. Snyggt med en rolig t-shirt och kavaj. Gillar hans stil, snyggt helt enkelt !

Skola

Godmorgon !
Kom precis ut från duschen, ska äta frukost och fixa mig strax. Ska gå till tbanan vid typ 20 över 11, bussen från slussen kommer 11.37 så är jag framme kvart i. Brabra ! Adios amigos.

2

Jag är lite hungrig...godnatt !

King MJAO, Princess MJAO MJAO




Muha

Ajcaramba ! Jag är inte trött...jobbigt läge när klockan är ett och jag ska gå till skolan imorgon. Men har som sagt sovmorgon vilket är skönt som satan ! Sitter och kollar runt på en massa bilder..lätt hänt när jag har tråkigt. Aja nu ska jag återgå i havet av bilder ;) Adios !

Haha underbart !

Läste precis den här kommentaren som tjejen i videoinlägget som jag la upp nyss fick för en annan video hon hade lagt upp på youtube, så jävla bra haha !

Hört talas om uttrycket "Det är bättre att hålla käften och låta folk tro man är idiot än att glappa med den och bevisa det"?

Så underbart och så sant ! Jaja..nog pratat om det. Imorgon är det såklart skola, börjar klockan 12. Ska kolla när bussen kommer strax och smsa tiden till sara så vi kan åka tillsammans. Imorgon börjar ju alla 2or och 3or också..scary..yngst i den stora skolan. Aja, nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna..men inte sova än, är inte ett dugg trött.
Adios amigos !

Hemskt,,

 
Blev irriterad på den här videon först när jag såg den, men sen såg jag orginalet..haha ajdå !
Fan vad irriterande haha ! Speciellt tuggummit bläblä :)

halens.se


That's the way aha aha I LIKE IT !


Fred goes swimming...

Aloha !
Strax kommer julia hit, det blir kuuuuul, adios amigos !

Längsta inlägget någonsin

Godnatt !

Fin-fint

Jag hade tråkigt denna kväll så jag kollade runt på youtube på olika håruppsättningar och hittade den här, blev väldigt nöjd med resultatet ! Även fast jag fick hälften så långt hår eftersom att flätorna är gjorda av allt mitt långa underhår..men jag tycker jag passar i kort hår också faktiskt :)
 




Lördag

Hola guapa !
Släkten gick nyss så satte mig direkt vid datorn, haha. Ser på scary movie 2 på tv, fanns inget annt kul just nu..jaja det får duga ;) Imorgon ska jag nog vara med jyliaaa, ska kanske spela in en ny film. ruuuuligt som fa-an ! Aja nu ska jag återgå till filmen :) Adios !

Myms....

Lite bilder

Spanien

Frukosten första dagen, hmm....


Barca muhaha


Marathon




Träningslägret




Bilden ser lite mer graciös ut än vad det egentligen va..haha


huuula

Aloha !
Imorse va det inge kul att gå upp, det regnade och jag va skit trött. Klockan halv 8 drog jag mig mot tvärbanan och åkte till liljeholmen. Därifrån fick jag skjuts till bosön där vi skulle träna.

Först hade vi vanlig träning, sen lunch. Efter lunchen hade vi våra fystester och avslutade med koopertestet som alla hatar ! Vi skulle springa 3000 m / 3 km på tid. Jag kom först med tiden 12.43. Efter alla fystester va man helt slut och fick äntligen duscha.

EFter det skulle vi åka hem, men vi fick vänta i 30 minuter på mimmis mamma, sen satt vi i bilköer i typ en timme..men till slut kom jag hem ;) Nu sitter jag på mitt rum, ska få gäster om typ en timme, dags att fixa sig lite. Adios !

just det ! Jag har fått låna bellas usb-minne med alla bilder från spanien och träningslägret :) kommer kanske upp några senare ;)

Dag 2

Aloha !
Min skoldag har varit himla bra, började 9.20. Då fick vi biblotekskort, sen gick vi runt i skolan igen, så sjukt svårt att hitta. Så himla stort ! Sen tog vi skolfoto, får se hur den blir..hehe brukar aldrig bli bra. Medans vi skulle fotas så pratade vi mycket med varandra i klassen, så börjar lära mig lite namn och sånt nu :) Alla är jätte trevliga ! Väldigt nöjd med klassen faktiskt ! Sen åt vi lunch, efter lunchen gick vi upp till mode/textil klasserna och skulle "mingla". Vi fick 5 papper och en penna, så skulle man gå runt och rita av varandra med vänster hand, utan att titta på pappret. Blev så sjukt fult haha ! Så fick vi saltapinnar..efter det hade vi rast och sen skulle vi träffa syon som pratade om lite saker.

När vi skulle hem så åkte jag med hanna,emma och jennifer. Sen träffade vi ida som jag och emma åkte med till gullmarsplan. Sen skulle alla åt olika håll. Dem är så trevliga :D Känns som att vi har gått i samma klass mycke längre än 2 dagar haha !

Klockan 18.45 är det träning, vet inte när den slutar. Men sen ska jag färga jennifers hår och fixa simones också. Adios !

.

Jag gick aldrig till träningen idag,hade så ont i huvudet. Istället däckade jag på soffan och sov i nån timme. Sen åt jag middag och har bara suttit framför tvn och degat. Imorgon ska jag färga jennifers hår och träna innan dess. Det är så sjukt hur mycke vi tränar !

Måndag - träning
Tisdag -  träning
Onsdag - LEDIG
Torsdag - träning
Fredag - träning
Lördag - fystester
Söndag - LEDIG

Fyfan för våra träningar...jag skulle gå på bio med jennifer på fredag men det går ju inte för träningen, ööööh ! Och det går inte på lördag heller för då har vi som sagt fystester på morgonen och sen kräftskiva på kvällen. På söndag kanse hon inte kan så vi får se när det blir ;)

Jaja nu ska jag duscha och sen ska jag kolla vilka kläder jag ska ha imorgon, ska ta skolfoto. Andra dagen liksom, haha liiite tidigt. Aja adios !

Dag 1

Aloha !
Imorse gick jag upp halv 7 och hade väldigt mycke tid på mig innan jag mötte sara och hanna i slussen. Vi tog bussen ut till nackagymnasium. Där va det upprop i aulan och så fick vi gå med våra klasser till klassrummet. Ingen pratade i klassrumet alla satt typ helt tysta. Sen fick vi presentera oss, två tjejer i min klass är ett år äldre. Vi är bara 17 styckna fast idag va en borta. Vi fick vårat schema som såg as bra ut ! De ända lektionerna vi har är svenska,matte,engelska,idrott och frisör ! As bra !

På tisdagar har vi bara frisörämnet hela dagen :) Sen fick vi en massa andra papper också, sen blev det lunch. EFter lunchen gick vi runt i skolan och kollade runt, det är så jävla stort ! Efter det fick vi gå till frisördelen, prata med lärarna och sånt. På tisdag ska 3orna tvätta vårat hår och fixa det på morgonen :) kulkul ! Ska träna vid 6 så ska äta någonting nu, adios !

huuul

Kom hem nyss från gamla stan, på vägen hem köpte jag sprite..men det hjälper tydligen inte mot törst märker jag nu..När jag kom hem hade mamma hämtat våra kläder från h&m som vi beställde. Tjocktröjan som jag köpte ska nog mamma få, vet inte om jag vill ha den. Men klänningen vill jag ha :) den är så fin så. Kanske kommer nån bild så småningom...kanske.

Jag får inte tag på sara ! Vi ska ju åka tillsammans till gymnasiet imorgon !
SARA OM DU LÄSER DET HÄR MÅSTE DU RINGA MIG DIREKT !!

.

Hola !
Nu ska jag åka till till gamla stan och träffa amanda och rebecca. Ska lämna lite kläder och få tillbaka en massa ;) Adios !

Jag är hungrig...ätaa !


:)


gaah

Nu jag vara knäppis ! ska se the notebook igen ;) älskar den...miiiih ! <3

Planerar resan till morgondagen

Ta tunnelbanans gröna linje 19 från Gullmarsplan mot Hässelby strand.
Den går från Gullmarsplan 08:20.
Du är framme vid Slussen 08:24.

Restid 4 minuter.

Tänk på att avgångstiden har passerats

Trevlig resa!

Ta buss 410 från Slussen mot Saltängen.
Den går från Slussen 08:30.
Du är framme vid Järla station ca 08:38.

Restid 8 minuter.

Trevlig resa!


Snart så...


Trött men vaken

Godmorgon !
Helt otrolgt, jag är uppe ! gick upp klockan 9 (!!) Gaaah vad duktig jag är ! Såg på filmen the notebook igår natt, men som vanligt kan man bara se i 72 minuter, men min stannade efter 44 minuter (?) Då blev jag lite galen för jag ville verkligen se filmen, så sjukt bra ! Men man måste vänta 54 minuter, sen kan man se igen. Så jag började måla naglarna och lite sånt..och sen fick jag se klart filmen.... :) I love it ! En utav de bästa filmerna jag har sett tror jag, och jag är kär i killen i filmen ! :D

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska försöka hinna med att träffa amanda och rebecca för att lämna och få tillbaks kläder, de går ju i skolan nu så det lär väl bli ikväll eller på eftermiddagen ! Men nu ska jag göra nåt annat :) Adios !

Jag måste köpa the notebook snarast...!

The notebook

Har precis kollat klart på the notebook och jag ÄLSKAR den !!! Nu ska jag sova, usch vad bra den va... :')

Jag är käääääär !

  

godnattfilm

Nu ska jag se på the notebook på den där sidan jag berättade om förut :) har aldrig sett den men en massa kompisar har sagt att den är skit bra, så nu blir det filmtime ! :D adios, tror att jag ska försöka komma i säng efter filmen och ska ställa klockan på 9 ! det är ju faktiskt skola på torsdag :D iiiih !

Bellas bonusfilm från lägret äger !!!!

Hola !
"imorse" vaknade jag halv 2 (!!!!) av att rebecca ringde mig. Då kom jag på att jag hade träning vid 4 och det tar lite mer än en halvtimme att åka dit. Så då fick jag lite halvt bråttom. Så vid 4 tränade jag, sen fick jag skjuts av berra till hornstull. Där tog jag bussen hem till gullmarsplan. Gick direkt in på 7eleven och köpte ben&jerrys :) mums ! Så nu sitter jag på mitt rum och kalasar på glassen ! Fick bli "New York super fudge chunk" med 3 sortses nötten, vit och mörk choklad och chokladgalss :) yummi ! Adios

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK ! IIIIIH i min rumpa och insidan av låren >:(


HAHA filmen kommer snart ! :D


Inte min egna video

Det va så här det såg ut/lät på the voice när tårgas bomben kom :) kuuuuuuuuuuul
Usch usch..men spola fram till typ 2:20

Coooolish

Det är väldigt irriterande att jag inte hittar hela videon på det första klippet ! Men det är samma låt på båda och samma klipp bara att man får se hur det egentligen ser ut när de spelade in videon på den första. Jag har sett hela videon förut men nu fanns den inte...dååligt. Men här är iaf en liten snutt.
 
Jag älskar den lilla killen i blått, dansar så himla gulligt !
 
Hahaha jävligt rolig video enligt mig ! Roligast när han ska sjunga som tjejerna !

Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head

En låt jag aldrig tröttnar på !

www.surfthechannel.com

Igår berättade ullis om en sida som man kan kolla på en massa filmer gratis. Den är skit bra ! Men det finns en neckdel..en jävligt stor nackdel. Man kan bara kolla i 72 minuter och sen stoppas filmen, så måste man typ vänta i 54 minuter, sen kan man titta igen. Men jag har inte orkat vänta så länge så jag slutar helt enkelt att se på filmen, haha ! Men jag har ändå bara sett 2 filmer som jag redan har sett förut så jag vet hur de slutar redan ;)

Igår tittade jag på : 27 dresses
Idag tittade jag på : Kalle och chokladfabriken

Men det finns inga svenska filmer eftersom att sidan inte är svensk. Men det är skit bra !

Kinesbilden !


Nu så !

Följ min blogg med bloglovin

mmm

Godmöörgon !
Idag har många börjat skolan, muhaha jag börjar på torsdag. Skönt ! Inge kul att börja på en ny vecka liksom. Men idag ska jag ta det lugnt tror jag, sen ska jag träna vid 6. Får se om jag hittar på nånting innan dess.

Nej men nu blev jag himla hungrig, adios !

Vad kan detta vara ? Jo tvålar...ser inge vindre fräscht ut





Älskar den här !


Åke !

Jag vet att jag inte är den enda som har varit lite småkär i åke från bert ! Han är såå söt ! Och i "bert den siste oskulden" är dem äldre och då är han suuuper söt ! gaah :D

Mysig låt


Haha seriöst !


Godmorgon !

Hola !
vid typ halv 3 kommer bellan,julia och ullis hit, vi ska spela in en film. haha det ska bli nääjs ! Men först måste jag duscha och det är upptaget...så då blir det kanske lite stressigt sen. Aja niklas va med igår men jag fotade ingenting...hade roligt istället ;) haha ! Adios, och för er som fortfarande inte vet vem niklas är så är det min kamera !

Ajcaramba

Nu ska jag försöka sova, är en aning trött så det ska nog gå bra. Imorgon ska julia och jag spela in en film, vet inte vilka mer som ska va med. Men det är nånting att se fram emot ;) Godnatten !

The voice

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1672971/targasattack-pa-konsert-i-stockholm

Idioter !!
Hade jätte roligt på the voice, va med ullis,bella,malin,julia och linnea. Sen träffade vi några roliga killar som vi dansade med och hade skit kul. Men sen kände vi nånting starkt i ögonen,halsen och näsan. Så alla började springa iväg i typ panik, helt kaos ! Och det gjorde så jävla ont, sjukt obehagligt ! Det va tårgas, jävligt roligt. Idioter som ska förstöra !

Vid typ kvart i 11 tog vi tuben till slussen, vi skulle hem till några som julia kände. Men det blev inte så så jag åkte hem, orkade inte lalla runt på stan.

Let's do this ! no I can not...

Om en halvtimma åker jag till mina veeeeenner och ska fira sara, sen möter jag ullis och åker till the voice där vi ska träffa juliöö och maliito ! Niklas får följa med och den här gången ska bilderna inte raderas ! (niklas=min kamera) Adios amigos.

Brittmarie föfa-an !

Just nu sitter jag och har det tråååkigt. Vid 7 ska jag träffa sara,rebecca och amanda, ska ha piknick för att fira sara. Sen ska jag åka till the voice med ullis. Ska träffa juliöö där och kanske fanny. Och sen får vi väl leta upp kristian ;)

Men jag kommer vara där vid 8, lite sent kanske men jaja. Bättre än ingenting ;)

Jag hatar niklas !!!

Hola !
Nu är jag hemma i sköna stockholm, hade det bra på landet, vääldigt varmt. Och jag hade tagit en massa skit fina bilder ! Men så skulle jag radera en bild och så tryckte jag på fel knapp så jag raderade alla bilder !!! Så jävla klantigt ! Jag hatar Niklas !! För er som inte vet så heter min kamera niklas, orkar inte förklara. Det är en sån lång historia haha ;)

Ikväll ska vi fira sara som fyller 16 år idag ! :) Efter det ska jag kanske till the voice, ska se vad de andra ska göra först. Men kristian/godis pojken/chili boy vill att jag ska dit och julia vill också träffas där, så det blir nog the voice för min del :)
Adios amigos !

GRATTIS SARA !!!! :D <33

imorgon bär det av till stockholm, eller snarare idag.

ullis laaaaaand

Imorse vaknade vi vid typ 8 av att det va några som tog bort alla träd med motorsåg så det lät jätte mycket. Men vi lyckades halvsova ända tills klockan 12. Då åt vi, sen cyklade vi till öbutiken och köpte godis och chips. Sen la vi oss ute i solen med våra täcken. När solen kom fram solade vi, när den gick i moln så låg vi under täckena. myspys. Efter det har vi jobbat -.- tråååkigt och jooobbigt ! Nu ska vi fika lika, adios amigos !

-

Tjaaah !
KOm hem från ung08 för ett tag sen, va skit tråkigt. Så väntad vi på att kristian skulle komma, sen när han kom så gick han igen haha. så vi åkte hem. Han är så mycket roligare när man pratar med honom på msn ;) Då han vara ruuuulig ! Men vi ska nog åka till ullis land snart. Vet inte när. Och jag har fått låna ullis fiiiiiiina klänning och ett skärp så jag är så fin idag :) haha, men nu ska jag äta muffins ! hungerbarn ! adios amigos !

.

Hola !
Nu jag sitta med ullis bullis och pratar med adria och kristian ! eller braceface och godis pojken. Imorgon ska vi till ung08, eller snarare idag. naaaajs ! Och så håller jag på att beställa lite kläder från hm, wiiiiie !
Adios amigos !

BULLEM

Nu är jag hos bullem ! Har bakat feeeeet fina muffins och nu ska vi ut och träffa kristian/godis pojken ;) Adios amigos !

Nej nu ska jag skynda mig lite !

Nu har jag segat mig sjukt mycket, borde egentligen redan vara hos ullis, men jag håller på att packa, strax klar tror jag. Sen ska jag borsta tänderna och sen bär det av till ullis. Men jag har ett problem, jag vet inte hur mycket pengar jag har på kortet och mamma är inte hemma så hon kan inte kolla det. Jag behöver ju pengar där borta och sen behöver jag 30 kronor för att åka med båten hem. Så det blir lite jobbigt, aja, slut på skitsnack !

Just det ! Jag kanske åker hem på lördag, för sara fyller ju år då, den 15e. Men jag får se, annars stannar jag hos ullis. Men nu ska jag vrida upp tempot, hörs inom snar framtid ;) Adios !

Vissa dagar får man gilla sitt hår, idag är en sån dag..förutom att luggen ser knäpp ut på bilden ;)

jag älskar frukost !

Godmorgon !
Vaknade för typ 20 minuter sen, sitter och äter frukost nu. När jag har fixat mig så ska jag dra mig mot sätra till ullis. ska sova där, sen åker vi till hennes land på torsdag !
Så vi hörs väl på typ söndag eller tidigare ! Adios amigos ;)

Mitt i inlägget fick jag panik, det är min ursäkt

Nu lovar jag att det blir det sista inläggen innan jag går och lägger mig ;) Måste fan komma in i bättre tider snart, skolan börjar ju fan om 8 dagar...iiiiih !!

Jävla skit ! Vet ni vad jag upptäckte nyss ?! Mamma har ju satt en spik på väggen för att jag ska kunna hänga upp sergis matchtröja. Den hänger precis vid fönstret som jag alltid har öppet och den börjar tappa lukt..hahaha fyfan vad äcklgt det låter. Men asså jag tycker inte den lukar äckligt nånstans ! Helt sjukt, för alla tycker den lukar äckligt, who can blame them ? Men jag känner inte den äckliga lukten..bara för att det bara är jag som vet hur sergi luktar kanske. Men hur som helst så tappar den lukt så när jag märkte det så stängde jag fort fönstret ! haha ;)

Jaja dags att sova, AAAAAAAH USCH PANIK PANIK !!!! En nattfjäril satt på mitt ben ! JAG HATAR INSEKTER ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD ! Herregud, jag fick ärligt talat panik ! Nu sitter den där uppe i taket och kommer sätta sig på mitt ansikte när jag sover...aaaah...nej jag kommer inte kunna sova nu ! Och jag kan inte öppna fönstret eftersom att tröjan hänger där..uuuh..gud jag är helt uppspelt nu.

Det jag hatar med den här lägenheten är att det alltid är insekter på mitt rum eftersom att det är en skog precis utanför oss och då flyger dem in hit. Det är det enda jag inte gillar med att bo här. Paniken börjar lägga sig nu..ska försöka sova nu.

Blev ett mycket längre inlägg än vad jag hade planerat ! Men godnatt nu alla där ute som är vakna ;) Adios amigos !


Dags att sova snart


hunger barn

Sen jag kom hem från träningslägret har jag varit hungrig hela tiden ! Imorse åt jag frukost, 10 minuter senare blev jag hungrig igen, till middag åt jag jätte mycke, efter jag hade duschat blev jag hungrig igen. Vad är det som händer. Nyss åt jag mackor och nu blev jag hungrig...mysko !

Aja, så nu sitter jag och äter en massa nötter ;) Imorgon ska jag till ullis, ska sova där och sen på torsdag åker vi till hennes landställe. Kommer hem på söndag tror jag. Fast sara fyller ju år den 15e..borde ju va hemma och fira henne. Men får se hur det blir med det, Adios !

träna

Nu ska jag åka till ropsten och sen ta en buss till bosön för at tträna ! Adios amigos !

Så himla gulligt !


Resultatet av att sova i flätor


Det börjar närma sig..uuuh

Godmorgon !
Vaknade av att amanda ringde mig för kanske 20 minuter sen. Så jag gick upp, orkar inte sova bort dagen. Och jag är skit hungrig, har redan ätit frukost, men det skadar väl aldrig att äta lite mer ? ;) Nej men jag skriver mer sen, adios !

Princess mjao mjao

Ajdå ! Jag är fortfarande uppe, fyfy klockan börjar ju närma sig halv 4. Nu har jag iaf fuktat håret och gjort flätor så att det blir vågigt imorgon, så sött så ! Nej men nu ska jag faktiskt försöka sova, godnatt gullungar ! <3

Sräckfilm !

Hola !
Jag har precis kollat klart på Bert-den siste oskulden på youtube. Älskar alla bart filmerna, men den här va inge vidare bra. Fast åke är lika söt som vanligt ;) Sen har jag lagt upp julias,linneas och min skräckfilm som vi spelade in i lördags på youtube. Fast den ligger på julias sida. Jävligt bra måste jag säga ;) haha !

Men nu ska jag nog borsta tänderna och sova, för jag börjar få ont i huvudet. Adios amigos !

Och vi har redan fått en kommentar ! Oh yeah
MUFC777FELIX (44 minuter sedan)
Årets mest random video hahaha

Fyfan vad bra vi är bullen









Bullen !

Hula hula !
Ullis gullis är här och nu står vi och lagar plättar, mums mums ! Bilder på det kommer senare ;) trust me !

<3

Godnatt, imorgon kommer ullis så det är bäst att man får lite sömn. Nu blev jag plötsligt lite hungrig också..Adios amigos ! Te echo demenos!!!

Spanien '09

Pienso en ti todos los días
Te echo demenos


  

Myspys kväll





Mitt fina halsband som jag fick av min fina jula som har blivit för brun..



Hahaha sen gjorde vi en skräckfilm !

Sen va det sova dags, eller snarare film dags. Se så smarta vi va, kuddar på hela golvet !

Princess majo mjao och King mjao

Hola guapa !
Idag hade ju bella sin lilla "fest". Ingen hittade hem till henne så jag fick visa vägen från örnsberg och självklart så ska jag komma försent så alla får stå och vänta på mig ;) hehe. Hos bella fick vi våfflor, vi lyssnade på musik, satt på filtar på hennes uteplats och hade det härligt. Sen skulle vi göra en lek. Bella hade en massa små bilder på personer i laget, men man såg bara tex en mun, så skulle man skriva ner vem man trodde det va, haha skit roligt. Fast jag och hanna som va i en grup kom iof sist ;)

Sen fick vi se på en massa filmer som bella har gjort, alltid lika roligt ! haha sen hade hon fiskdamm ! Vid 0 va jag tvungen att dra mig hem, det tar ju ett tag att komma hem.

Nu ska jag göra nånting annat kul ! Bilder från igår kommer strax ! adios amigos !

mina favorit gangsters



Princess majo mjao

Hola !
Julia och Linnea gick precis hem så nu ska jag berätta om gårdagen.

Jag åkte till hornstull och mötte linnea, vi gick till julias port och väntade på att hon skulle komma hem. När julia kom så fick jag ett jätte fint halsband av henne ! Ett likadant som hon fick av miqi i spanien, linnea hade också fått ett sånt fast av david. Så då hade hon köpt ett åt mig i grekland så vi alla 3 hade likadana ;) så gulligt så !

Sen åkte vi hem till mig, gjorde lite små saker, sen gjorde vi tacos. På kvällen gick vi och köpte godis och läsk, sen kollade vi på i taket lyser stjärnorna. Vid typ halv 12 började vi spela in en film, haha skit rolig ! Det skulle vara en skräckfilm, as rolig.

När vi skulle sova så orkade vi inte pumpa upp luftmadrasserna så vi sov i soffan. Vi fick ta bort alla kuddar och lägga på golvet framför soffan, lite svårt att förklara..men det blev så bra så. Sen kollade vi på meangirls och sen sov vi.

Imorse vaknade vi vid 9 och vi har bara legat i soffan och ätit godis,tittat på tv och suttit med datorn. Men dem gick som sagt hem precis.

Vid 6 ska vi till bellao ! Skriver mer om ett tag, adios !

oh this town kills you when you are young

Godmorgon !
Idag skulle jag och linnea åka till arlanda för att möta julia, men det va ingen som kunde skjutsa oss och flygbussen va himla dyr. Så vi ska vänta på henne utanför hennes port istället ;) Sen ska vi hem till mig och ha pyjamasparty hahah ! Kul kul, så de ska sova här sen. blir trångt med 2 luftmadrasser i mitt pytte rum, men det ska gå !

Aja, just nu lyssnar jag på musik och sen ska jag hoppa in i duschen, Adios !

saknar rubrik

Usch jag känner mig så depp...sitter och lyssnar på sorlig musik och tittar på bilder från spanien. Jävla skit..jag orkar inte!

Jag saknar dig din skit !


Jag lever !

Hola !
Lägret va hur jobbigt som helst och jag tror jag aldrig har haft så ont i ryggen, knät och foten som jag har haft den här veckan ! Men fatta hur starka vi kommer va när serien börjar igen, wohoo, det känns skönt att veckan är slut och att jag lever. Det har varit sjukt jobbigt och rolig på samma gång. Träningarna har varit tråkiga och jobbiga men allt det roliga är efter, i mellan, innan träningarna. På kvällarna har vi haft det jävligt roligt ;) Kanske berätta mer sen, men orkar inte nu. Adios amigos !

Hörst den sjunde !

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har packat klart. Dock inte stängt väskan, det kommer ta ett tag, den är heeeelt full ! sen måste jag ta med mig bergsprängaren också -.- så jävla jobbigt ! Den väger ton ! Aja det får jag leva med.

Tar tbanan från gullmarsplan klockan 07:27 - framme 07:36 ! tidigt som fan..usch fy och blää !

Men vi hörs den 7/8 ! Ha det bra medans jag är på fucking träningsläger ! >:( Adios amigos !

Street Art 3D

Jag har kollat runt lite på internet och hittade en massa häftiga street art bilder. Alla är i 3D och är riktigt coola. Jag gillar de två sista mest, de ser så verkliga ut !







Det är vaaarmt !

Jag lever !
Skrev sjukt lite igår, men hade fullt upp hela dagen. Va först med sara och åt kebab, skippade donken. Sen gick vi runt i ringen lite och sen åkte jag raka vägen till sätra där ullis mötte mig. Vi gick hem till henne och satt vid datorn. Sen tränade vi lite. Sen sov jag där, hade inga saker med mig, men jag klarar mig alltid ! ;)
Ullis pratade i sömnen och tryckte ut mig från sängen lite, haha ! Sen gick vi upp 12 och åt frukost. Sen åkte jag hem, och nu sitter jag här på mitt rum.

Ska packa till lägret strax och jag VILL INTE ÅKA !! Fyfan för träningsläger och berra tycks ha sagt att det kommer bli väldigt jobbigt i år....bläää ! Sen vid 4 kommer det gäster så jag kommer nog inte skriva så mycket mer tror jag.

Om det här blir det sista inlägget så hörst vi om 6 dagar..tror jag ;) Adios !

Lurpan och Bulpan

Nu är jag hos ullis !! Bullen, ullisgullis, korven. Kärt barn har många namn !

.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig mot skanstull. Där ska jag möta sara och äta på donken, adios !

Jag är vaken !

Godmorgon !
Vaknade precis av att telefonen ringde, sen kom det en massa sms. Så orkade inte försöka somna om utan satte på datorn direkt istället.

Jävlar vad det regnar ute försesten !

Igår gick alla hem vid typ fyra - halv fem. Men ullis och simone va kvar så vi kollade på bert. Så gick jag och la mig vid 5, väldigt trött.

Idag ska jag till ullis vid 5 och träna, blää vad tråkigt. Men det är träningsläger på måndag så lite måste jag träna innan det. Hur tråkigt det än är. Adios amigos !

Partyt är slut, dags att gå hem

Fan nu sitter alla och sjunger hot and cold med gitarr på balkongen..haha my god..nu ska jag se på i taket lyser stjärnorna ! Adios amigos, Adria te echo demenos !!

-

Gold

Inge vidare fin men jaja, guld är temat !

Sömnlös natt på g !

Vet ni vad jag kom på nyss ? Min syster har en massa folk här så jag kommer inte kunna sova i natt. Pinsamt att gå upp och ta bort sminket, borsta tänderna och gå och lägga mig. haha det är ju för fan ett fönster till mitt rum på balkongen ! Vem som helst kan titta in. No way att jag går och lägger min innan folket går hem.

Haha just nu får jag lite musik av en kille som sitter på balkongen och sjunger och spelar gitarr, haha ! Allt för dåligt låter det inte måste jag medge. Det kommer alltså kanske flera inlägg inatt, jag måste ju ha nånting att göra ! Adios amigos.

RSS 2.0