adiós Amigos

Jag tror att jag har packat det mesta nu :) fast jag måste faktiskt erkänna att jag inte känner mig så taggad att åka ;P men det blir jag nog imorgon. det blir en tidig morgon imorn, usch usch. men man måste ju vara på flygplatsen hela 2 timmar innan planet åker ;P NU ska jag lägga in lite musik och sånt på mobilen så jag kan sysselsätta mig på planet ! sen ska jag laga mina byxor som jag har gjort fleera gånger :P men dem går ju sönder stup i kvarten !

Det här blir nog det sista inlägget på en vecka ! sen kommer jag antagligen ha en massa fina bilder att lägga in..bikini och solglasögon är redo att användas ! Ha det bäst !! adiós <3

20 februari 2009

Va i skolan idag..hände inget speciellt, eller hade ju no prov ! fyfaan ! jag hade typ inte behövt sitta å skriva i 1000 år igår, för man behövde aldrig redogörelsen typ :P irriterande.... >:( haha på so:n va det roligt ! satt och ritade på rasmus jeans väst ;D gjorde en massa gröna hjärtan och blommor hahaha :D såg så roligt ut ;P Sen satt jag,rasmus,christoffer,linnéa och louie och gjorde en massa konstiga saker :P jag försökte förgäves lära dem att skela ;P det va lite skoj, sen satt jag,william och nellie och diskuterade gamla klasskompisar :P va roligt ! william kan va så himla rolig ibland ;P sen gick sara och jag till vivo och köpte godis och gick sedan hem. sitter på mitt rum och ser på tv,,ska packa idaag för TIDIGT imorgon bitti ska vi åka till kanarieöarna !! :D Ska smsa sarao,amandao och rebeccao då ;D väcka dem lite vid typ 5  halv 6 ? :P aja heejdå <3


Ojoj..

Jag är klaaaaaaaaaaar ! :D men nu kom jag på en annan jobbig sak...jag har en jävla so läxa tills imorgon ! NEEEJ FAN OCKSÅ!! jag har ju fan 2 so läxor !! ska läsa en jätte lång text och svara på en massa frågor..fyfan :( synd om mig ju..nej nu loggar jag ut från datorn och börjar läsa so..usch, då var den lyckan förstörd ;D Godnatt barn !

Dö bara dööö

Wohoo klippte simp förut :D va as roligt ! och det blev faktiskt bra, ser lovande ut för mig ;D haha ! sen gjorde vi varma mackor och varm choklad till middag :) muums. ja efter det fortsatte jag å plugga, är det bara jag som är dum i huvet eller ? det kan seriöst inte ta sån här lång tid att skriva !! det är omöjligt ! jag krånglar säkert bara till allting för mig..orkar inte med det här nu ! men prov imórgon så :'( tyckte iaf att jag förtjänade en paus på några minuter :') varva ner lite..sluta bli stressad och irriterad på den jävla no:n..ja..jag lär väll vara uppe och jobba några timmar till om jag fortsätter så här >:( döda mig..och jag vill göra allt så himla bra liksom ! det är ju slut betyg och jag tackar helst inte nej till att höja mig ! Fuck NOOOO !! ska roa mig så gott det går i några minuter till, sen ska jag fortsätta jobba..nej fan också ! ska ju hinna duscha också ! varför varföör ? haha blir så deprimerad att inte tiden räcker till :P Hejdå alla nördar ! dags att dra sig in i helvetet igen..lär nog skriva ett inlägg när jag är klar..om jag blir klar ;D heejdå barn !


Damp bild och middag..

Hubba bubba

just det ! glömde skriva att lori och jag redovisade våran jobb intervju på engelskan idag. efter den skulle klassen rösta på 2 par som ska filma intervjuen till "working in europe" tror jag att det hetar iaf :P haha ! och josefin - isabella fick mest röster så dem ska filma sin och sen så fick linnéa - emily lika många röster som jag och lori ! så vi ska filma ;D skoj skoj..

ne nu blir det lite läskigt..jag ska klippa simone ! hahaha, det vågar jag inte ;D men ska man bli frisör så ska man ju börja nån gång ;D jag har redan sagt att jag säker kommer förstöra det, men hon vill ändå att jag ska klippa henne ;P

Uuuusch, hur lång tid kan det ta att göra no ?? fattar inte hur det kan ta så himla lång tid >:( jooobbigt som faaan !! :P
Lilla thilde ringde mig precis, haha stackarn är 35 minuter för tidig till träningen ;D å hon kan ju inte göra annat än å bara sitta vid ingången, man får ju inte gå in i hallen för det e polishuset :P haha !

Ne dags att ta fram saxen å börja klippa ;D håll tummarna för att det bli braa ! haha ;D


19 februari 2009

Jajajaaaa :D är så himla glad !! fick tillbaka mitt franska prov idag, och jag brukar typ alltid få G eller G+ på dem men nu fick jag VG + !! :D i franska liksom, haha ;P åå blev så glad, hoppas jag höjer mig nu,,verkligen ! sen fick vi tillbaka svenska nationella proven också ;) på krönikan fick jag VG och den andra saken fick jag VG + på ,, brao brao :)

Efter skolan gick amanda och jag hem till mig, hon lånade en massa kläder :P skulle gå till coop, men jag orkade inte,,ska göra no strax..uscha buscha ! men man måste väll..slutbetyg på spel ju :P aja,,nog för min del..dags för lite härlig miljö kemi <3

Declan Galbraith - Ego You

Åååh snygg varning !
  

18 februari 2009

När jag gick upp imorse blev det strömmavbrott, irriterande ! gick till amanda, hon lånade min randiga tröja, jag lånade 2 klänningar och fick tillbaka 1 klänning. så lämnade jag tillbaka 3 tröjor som va hennes också. i skolan va det också strömmavbrott -.- vi kunde inte spela i band då, för vi behövde bas och synt,,men sen kom den tillbaka så då kunde vi spela :) efter lunch åkte vi till gamla stan på nåt muséum..sen åkte vi hem, sara och jag gick till coop, och sen hem.

Just nu ser jag på top model, bli så galen för en utav tjejerna ser jätte ful ut först. men sen efter klippningen å sånt blir hon jätte snygg ! :P haha. galet ;P och jag är så duktig så jag pluggar no,,eller ja just nu gör jag inte det, men för en liten stind sen :P och ska fortsätta igen..när jag  har skrivit klart ;) och nu är jag lar såå,,au revoir ! back to the homework !


Sova sova..

Börjar 09.25 imorgon, skönt ! behöver sovmorgon riktigt mycke känner jag :P ska till amanda vid 9, ska ge tillbaka lite kläder och låna nya ;D det e bra å byta med varandra ibland :) haha ser på dirty sanchez....fast jag vill inte ens se på det :P så sjukt program, nej usch nu byter jag :P haha ! finns nadaa å se på ! ska kanske lägga ifrån mig datorn nu..får nog bli så,,om några minuter ;D aja,,godnatt alla barn !


Bilderna till det förra inlägget ;)


   

Hahaha coolingarna från simones lag :D eller ja..de som var där idag, alltså inte så många ;P

17 februari 2009

Vaknade tidigt idag, jätte skönt för jag kundeligga kvar ganska länge men åndå ha mycket tid att fixa mig på :) efter ett tag gick jag upp och gjorde en stooor kopp choklad och mackor :) gott gott goott ! hade mycke tid på mig, fast inte när jag skulle sminka mig, platta håret och borsta tänderna :D haha, då fick jag lite bråttom ;) va i skolan ..hände inte så mycke roligt. jo bilden, eller rolig va den ju INTE ! gick bara igenom en massa tråkiga målningar till provet "/ har typ alltid prov i bild, vem har det liksom ?! bara vår skola typ :P men sen på läxhjälpen va jag på bilden och då va det kul :) ska börja rita upp min symbol bild på en liten tavla som jag ska måla på men sån där tjock färg :) blir nog fint hoppas jag ;P hade idrott som sista lektion,,hade innebandy, va rooligt ! stod i mål, det gick bra :) släppte inte in något, hejja mig ! ;) sen hade jag träning. mötte kate i tp och vi åkte och hämtade bollarna och låste upp hallen. träningen gick braa :) sen fick vi träna simones lag också, det gick bra där med. hahaha helt plötsligt under den första träningen ( då de spelade match ) kom simones lag in å ba : HEJJA SWITTE !! HEJJA SWITTE !! så hade dem målat sig i sina ansikten :D hahaha så jävla roligt :D så jag va tvungen att ta foton på dem för att visa simone :D haha !

Sen gick vi till västertorp och kollade på när tobbe tränade, sen fick vi skjuts hem..åt mat, och nu sitter jag på mittr um och ser på shear genius finalen ;) usch usch neeeeeeeeeeej !! måste ju göra fucking no !! men åååh, orkar så inte ! nej jag gör det imorgon "/ e inge bra å skjuta upp, jag vet..men jag är ju faktiskt ledig efter skolan imorgon, så då får jag sitta å skriva artikeln och renskriva å en massa skit ! i värsta fall får jag skippa träningen på torsdag och plugga istället...suck,,aja, det va min dag lite kort ;) haha hade så himla tråkiga kläder idag så jag vill inte lägga upp nån bild ;)

CIAAO

16 februari 2009

Skulle egentligen till kören imorse men mobil alarmet la av :S vakande 5 i 8 ( skulle börja kören 8 ) så jag struntade i den och började klockan 9 istället. hände inget speciellt i skolan, inget värt att ta upp här iaf ;P hade hamkunskap som sista lektion föresten. vi bakade beskwier :) vi fick 5 var, usch det blev ganska äckligt på slutet :P sen gick vi hem..tog lite bilder på mina kläder, och nu sitter jag på mitt rum..ska träna klockan kvart i 7..usch, orkaa ! aja..

Så här såg jag alltså ut idag :

  

Randig tröja - H&M
Blåa tights - Kappahl..eller hur det nu stavas ;D
Vit kofta - Gina tricot
+ en liten kisse katt ;)

15 februari 2009

Gick upp vid kanske 1 idag..åt lunch 2 gånger innan jag fick skjuts till tumba för att spela match. då va klockan halv 4. spelade matchen och åkte hem..gjorde inget speciellt faktiskt,,skönt eller tråkigt ? lite både och faktiskt :P nej..det här blev ett vääldigt kort inlägg, men jag orkar faktiskt inte skriva något..har ändå inget intressant att säga ;P jo en sak : orka skolan imorgon !!


Tyfft

Haha har man tråkigt så skriver man en heeeelt ointressant sak som det här :D
Men när jag bostade tändera (eller gör det fortfarande) så kom det helt plötsligt ut en bubbla ur munnen, som en sån där såpbubbla typ :P haha,,tyckte jag va coolt...
Ne men kanske dags att stänga av datorn och bege sig mot sängen? Tror så..godnatt !

Kanarieöarna nästa !


1 vecka kvar dåraa :) en vecka till solen ;D skönt skönt skööönt !!

14 februari 2009 = alla hjärtans dag <3<3<3<3

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER !! <3<3<3<3<3<3<3<3

Vaknade klockan 8 av ett fint sms av hanna ;P " Nu sticker jag till värmen :) ha de super medans ja e borta ! Har inte med mobilen men du överlever säkert ändå på nåt sätt ;) puss <3 "
Orkade inte svara, somnade om istället ! :P haha. sen gick jag upp klockan halv 1 typ..fixade mig och fick skjuts till mimmi vid 2. va där å firade henne :) det va roligt, orkar faktiskt inte berätta allt som hände där ;D haha, men iaf.. gick hem vid typ halv 6 (?) jo tror det..det va sköönt att gå faktiskt, jag som hatar promenader :P men jag ville faktiskt gå längre om jag hade haft nån att gå med ;P

Så här såg jag ut idaag :)

  

.,.,.,

Igår:
Efter skolan åkte jag in till stan innan jag skulle till träningen. man fick 20 % rea på h&m, då köpte jag ett jätte gulligt halsband till mimmi som fyller år ( den vill jag ha själv !! :P ) och 2 par spetts hårband, ett svart till mig och ett rosa till mimmi. sen köpte jag foundation. gick till ett annat h&m sen å då fick jag en till 20 %, då köpte jag en ganska stor randig tröja som jag kan ha tights till. just det, köpte ju spets thights ( !! ) har velat ha det läänge :P å ett par mörk blåa. så köpte jag 2 par örhängen också :) efter det åkte jag till träningen.

Idag:
fortsätter där ifrån jag slutade i det förra inlägget..fick skjuts till träningen vid typ 6. tränade och fick reda på att jag ska spela nio meter på matchen på söndag ( !!! ) usch hatar det !! >:( trodde jag skulle få slippa det när jag bytte lag.. men nee ! sen hämtade pappi mig vid 8, då åkte vi hem och åt tacoos :) undra om det e nån som inte gillar det? eller det klart det finns nån men jag känner ingen :P haha,,sen duscha jag och brovade lite kläder tills imorgon.. ska ha spetstightsen och en svart och vit tupklänning.

Korv hejdå ;)<3

13 februari 2009 = Fredag den trettonde >:D

Sara väckte mig imorse..klockan kvart över 6 ! men jag la på när jag svarade :P haha, vet inte varför :P sen sov jag igen, gick upp vid 9 och gjorde köttbullar och makaroner till matsäck. sen gjorde jag mig iordning och gick til lkonsum å köpte dricka, sen gick jag till vivo och köpte kakor :P sen träffades all i tp. åkte till curlingen, va as roligt ! :D vill göra det igen !! gjorde det i 2 h typ och sen åt vi och åkte hem..ingen promenad :D sköönt ! just det, vårt lag vann :) 3/4 ggr, den sista blev oavgjord så ingen fick poäng :P det va jag,siri,linnéa och linn i laget :P vi mötte josefine och 3 andra killar från typ 6:an, och en från 8:an. orkar inte skriva mer nu, sitter i hallen, den bärbara datorn fungerar inte :S inte nätet iaf :P Bajbaj !!

12 februari 2009

Vaknade idag utan att mobilen ringde, den hade stängt av sig :S så jag fick skynda mig lite. hade matte test, gick väl helt okej. sen på engelskan satt jag,amanda och rebecca i korridoren och läste och lyssnade på musik. så hörde jag ett pip hela tiden, trodde det va musiken :P men så tog jag av mig hörlurarna och hörde att det va brandlarmet..fick gå ut utan jacka å sånt !! fufaaan va det va kallt ! :P usch usch. sen hade vi so, sen lunch. efter det hade vi franska prov ! jag är jäätte nöjd med det :D för första gången gick det bra på franska provet ! :D åå är så nöjd ;D sen gick jag hem, amanda,sara och rebecca skulle till coop så jag gick själv. imorgon är det idrottsdag. a , s och r ska ju till romme och de ska va i skolan as tidigt ! haah men själv ska jag va i tp klockan 20 över 10 :D skulle egentligen va klockan 10 men det ändrades :P sköönt ! hahaha jag ska på curling :D haha ! vill åka till stan.. ! kan kanske dra med mig nån innan jag ska till träningen ? :P aja, nu ska jag ägna mig åt andra saker ;D just det ! på lördan är det ju alla hjärtans dag :) då ska jag till mimmi, hon fyller år :P men vad ska man köpa?? :O

11 februari 2009

När jag vaknade imorse va det jätte skönt ! för jag kunde ligga kvar i sängen ganska länge :) gick till skolan och hade musik först, jätte roligt ! spelade i band, spelade trummor. det va riktigt skoj ! haha men jag spelade alltid för fort :D är mycket svårare att spela långsamt ;P sen kollade vi på "en obekväm sanning" på no:lektionen. haha sen efter lunchen va sara och jag lite roliga och gick runt till en massa folk :D haha ! efter vi hade slutat gick rebecca och jag hem till mig och övade till franska provet imorgon, hoppas det går bra !! det MÅSTE gå bra :P kollar på top model nu, och jag är sur för att analigh eller hur det nu kan stavas åkte ut !! så himla dåligt :P haha å det gör ju inte saken bättre att de andra två sög när de skulle gå modevisning :D hahaha ! ne nu ska jag kolla vem som vinner ! ciaaaaaaaao <3

10 februari 2009

Haha idag åkte vi skridskor med skolan, jag fick jätte små skridskor "/ hade jääätte ont i fötterna. så träffade vi småungarna igen :D haha ! så sa dem att deras lärare som var 19 år frågade chans på mig :P haha, sen va de lite jobbiga å ba: kom åk dit ! hela tiden till oss. Nils hette läraren :P sen åkte i hem vid 3, då skrev jag porogrammet till träningen och sen sa mamma att vi skulle åka å kolla på tapeter. vi ska troligen flytta till sommarn :) till ett hus som inte är färdigbyggt än, så då skulle vi välja tapeter som de sätter in i rummen i lägenheten. det va lite stressigt för vi skulle välja på typ 20 min !! valde en fiiin :) sen hade vi träning..gick väldigt bra i början, men sen blev dem okincenterade och så fattade de typ aldrig övningarna :D haha ! sen åkte vi hem..satte mig vid datorn, åt efter ett tag och nu sitter jag på mitt rum och ser på top model, älska älska! :D om mindre än 2 veckor åker vi till kanarieöarna :) <33

8 februari 2009..äntligen slut

Vaknade halv 7 idag, gick upp 7. pappa och jag åkte för att hämta kate och en annan, vi kom till södra latin halv 9, så började det. vi skulle redovisa läxan praktiskt, jag fick börja och det gick väldigt bra :) hade passar som övning. dagen va seg som igår, va ju där från halv 9 till 4 !! fyfaan :P skulle behövt ha haft en lugn dag idag, men neee da :P aja orkar inte berätta om allt som hände idag :P lärde mig en massa iaf och fick en massa idéer om övningar å sånt :P

BLÄÄ

Fyfaaan !! va på bollskole kurs idag ! fyfan asså,,från halv 9 till halv 5 !! hela den tiden satt vi i ett klassrum och hade teori och sen lite praktik, inte så länge. den enda rasten vi hade var på lunchen 1 h och 10 min rast :O uschabusha !! ska dit imorrn också -.- en helg liksom ! och det värsta är att vi har läxor !! gjorde precis klar min,,,,skulle skriva ner olika passnings övningar tills imorgon, ska lämnas in skriftligt och sen ska det redovisas för 25 pers :P hahaha jag och kate trodde det bara skulle vara folk i våran ålder på kursen men det va bara 7 st "barn" och typ 18 st vuxna :P aja ska inte skriva nu..ska kolla på melodifestivanen ;P haha !

5 februari 2009

Nationella idag också, satt i lite mer än 2 h och skrev en krönika på 4 sidor :) hoppas det går bra bara ! jätte skönt att sluta så tidigt, slutade 10 över 1 :) orkar inte skriva nu..kommer inte på något kul att prata om ;) skriver om jag kommer på något skoj ;D ciaaaaao

4 februari 2009

Vaknade imorse av att mamma ringde mig, hon undrade varför jag inte var uppe. jag tyckte jag hade gott om tid på mig, men då sa hon att jag hade nationella proven idag !! så jag sprang upp för att klä på mig, men kom på att det är imorgon :P TUUR !! verkligen :P fyfan.. åå just det ! jag hade längtat till musik lektionen jätte länge för vi ska ju spela i band. så va läraren sjuk ! då fick vi sitta och göra vad vi ville, tråkigt "/ hade så himla lust att ha musik !! efter skolan gick jag hem..satt vid datorn. inte gjort så mycket alls faktiskt :P skönt faktiskt ! onsdag är ju den enda dagen jag är ledig på vardagarna..då är det skönt att inte göra något ;) jag,pappi och simone åkte till moa och antonio vid 7..pappa skulle kolla något så då följde vi med. sen åkte vi hem lagom till top model :) haha under hela bilresan hem hade jag på mig pappas pälsmössa :D jag ser så rolig ut i den ! den är jätte skön ;) har på mig den nu också ;D den är så mjuk och len, haha ! så imorgon är det alltså nationella proven,,ska skriva en krönika tror jag.. :) hoppas jag får mycket idéer, 2 h och 50 min liksom :P usch ! nee nu ska jag fortsätta å kolla på efterlyst ! ciaooooo

ingen rubrik

Nationella proven idag :O fast det va inte svårt alls..trodde inte det skulle va det heller. efter skolan tränade jag och kate knattarna. sen åkte jag hem. åt och lite sånt..gjorde lite lite liiiite franska :D haha, just nu ser jag på hide and seek och äter glass. usch jag hatar skräck filmer, fråga mig inte varför jag kollar på en nu :P haha ! men jag kunde inte låta bli :P va i stan igår med amanda innan träningen, köpte först en tröja, typ som en tjocktröja, fast en kort vid magen..vet inte hur jag ska förklara :P köpte iaf en lila, sen hittade jag en svart lite senare så köpte den också. sen köpte jag ett par örhängen och hårnålar, märkte att jag hade glömt att ta med mig några till träningen :D haha,, men just det ! vi åkte ju skridskor idag med skolan. hahaha jag är verkligen dåålig på att åkla skridskor ! :D haha sen kom det en massa små barn och frågade om de skulle lära oss att åka :D hahaha !! dt va lite skoj :D haha det roligaste va nog att när hon frågade det så ramlade hon ;D ne nu ska jag se på filmen igen ;) skriver imorgon eller senare ikväll,,

Farfaar

Igår var det ett år sen min farfar dog... :( saknar <3

Jaja

Idag har jag varit så duktig och städat mitt rum..som vanligt tar mattan 100 år att städa men så jobbigt är det faktiskt inte :P imorgon är det skola, helgen har gått allderles för fort ! verkligen..så jobbigt "/ fan va jobbigt att börja 8 imorgon för kören..och sara ska inte komma nu heller ! har du slutat eller ? :P tråkigt att gå dit själv..men vad gör man inte för betygen ;) det e ju helt okej när man väl är där :P just det ! jag tror vi ska ha hemkunskap från och med imorgon, för den andra gruppen hade nog sin sista förra veckan :P fan också, då slutar vi inte tidigt på måndagar :D haha ! men måste höja mig i några ämnen så det är bra att ha hemkunskap då ;) just nu ser jag på my new bff och äter en jätte skål med flingor :D haha gott gott ! efter jag har kollat klart på my new bff ska jag göra mig i ordning för natten, måste läsa en massa sidor i svenska boken, nej just det ! har ju engelska boken också >:( hur mycket tror dem man orkar läsa egentligen ? man vill ju gärna ha ett liv också :P aja dags att återgå till my new bff, så ha en braaao natt ;D

I TAKET LYSER STJÄRNORNA


Det e nästan så man vill gå å se den igen..! eller inte nästan :D

Igår igåår

Simone och jag åkte till söder igår kväll för att se i taket lyser stjärnorna. men det va fullt..kunde inte boka på näter för att sf.se hade nåt problem :S men då åkte vi till en annan :P köpte biljetter och gick till taco bar. har märkt att de har mindre och mindre tallrikar :S förut va de stoora men på det här stället va de jätte små :S men vi satt iaf där väldigt länge, hade så mycket tid på oss innan bion börja. sen gick vi och köpte en massa godis. så gick vi till mc donalds för att gå på toa.. haha man skulle slå in en kod för att komma in på toan. så skulle man ju såklart låsa där inne men det va en kille som hade glömt låsa så vi slog koden och öppnade dörren så stod han där :D haha jätte pinsamt ! :P eftger det gick vi till bion, där träffade vi gülsüm,linnéa och malin :P det va liksom en liten biograf, å just där skulle de också vara :P å så satt dem precis bakom oss :P haha ! filmen va jätte braaa ! :D den va både rolig,sorlig och riktigt bra helt enkelt :D vill se den igen ! sen åkte vi hem. tobbe flyttade igår. nu är det tomt i hans rum, ser så konstigt ut..så mamma å pappa va där igår och städade och lämnade saker. nu är de på ikea tror jag, han ska köpa bord å sånt tror jag :P ne orka skriva mer.. :P


RSS 2.0